
Συνεχίζονται τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στο Νοσοκομείο «Μεταξά»
Αθήνα: Συνεχίζονται τα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση του Νοσοκομείου «Μεταξά» στον Πειραιά. Αναβλήθηκαν όλα τα χειρουργεία της Τρίτης, ενώ η βλάβη θα έχει αποκατασταθεί πλήρως το βράδυ.
Αθήνα: Συνεχίζονται τα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση του Νοσοκομείου «Μεταξά» στον Πειραιά. Αναβλήθηκαν όλα τα χειρουργεία της Τρίτης, ενώ η βλάβη θα έχει αποκατασταθεί πλήρως το βράδυ.
Τη Δευτέρα το Νοσοκομείο έμεινε χωρίς ρεύμα για σχεδόν τέσσερις ώρες, αφού την ώρα του μπλακ άουτ δεν υπήρχε υπεύθυνος ηλεκτρολόγος-μηχανολόγος στο νοσοκομείο.
Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι εδώ και δύο χρόνια είχαν ενημερώσει ότι δεν υπήρχε ηλεκτρολόγος.
Ο υφυπουργός Υγείας επισκέφθηκε το νοσοκομείο αργά το απόγευμα και διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.
health.in.gr
- Γραμμή 3 του μετρό: Κλειστοί σταθμοί και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα «Ευαγγελισμός – Κατεχάκη»
- Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ: Ο Σιπιόνι έγινε αναγκαστική αλλαγή (vid)
- Σφοδρή σύγκρουση Καμπαγιάννη – Γεωργιάδη για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Φελλός υπουργός» – «Αναρχοαριστερός της συμφοράς»
- Φορολογική ανισότητα: Βαριά η φορολογία για τους μισθωτούς, ελαφριά για το κεφάλαιο
- Η UM πραγματοποίησε την 9η ετήσια Impact Day
- Ο Φύλακας στη Σίκαλη έγινε 75 ετών – 10 πράγματα που ίσως δεν είναι γνωστά για τον Τζ. Ντ. Σάλιντζερ

