
Χωρίς Ζίζιτς, με Ματσιγιάουσκας ο Ολυμπιακός στον πρώτο τελικό την Τετάρτη
Χωρίς τον Αντρια Ζίζιτς, αλλά με τον Αρβιντας Ματσιγιάουσκας στη σύνθεσή του αναμένεται να παραταχθεί την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός, στον πρώτο τελικό της σειράς των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης σέντερ θα χάσει την πρώτη αναμέτρηση, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» αισιοδοξούν ότι θα προλάβει τις επόμενες. «Πανικός» για τα εισιτήρια του δεύτερου αγώνα.
71
Χωρίς τον Αντρια Ζίζιτς, αλλά με τον Αρβιντας Ματσιγιάουσκας στη σύνθεσή του αναμένεται να παραταχθεί την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός, στον πρώτο τελικό της σειράς των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό.
Στον Ολυμπιακό περιμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε τη Δευτέρα ο Ζίζιτς, αλλά οι εκτιμήσεις δημιουργούν αισιοδοξία για συμμετοχή του Κροάτη πάουερ φόργουορντ στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της σειράς των τελικών.
Για τον Άρβιντας Ματσιγιάουσκας, που έχει υποστεί διάστρεμμα, δεν υπάρχει η πολυτέλεια ξεκούρασης και ο Λιθουανός αναμένεται να «σφίξει τα δόντια» και να αγωνιστεί στον πρώτο τελικό.
Το μεσημέρι ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, με τον Αλεξ Άκερ να τίθεται στη διάθεση του Πίνι Γκέρσον.
Εν όψει δε, του δεύτερου τελικού στο ΣΕΦ την ερχόμενη Κυριακή, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν την Πέμπτη από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ και οι τιμές τους θα είναι 10, 20 και 30 ευρώ. Κάθε φίλος του Ολυμπιακού θα έχει το δικαίωμα αγοράς μόνο δύο εισιτηρίων, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλοι.
Πάντως, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού τρέχουν από τώρα να προλάβουν να κλείσουν μία θέση στο δεύτερο τελικό στο ΣΕΦ. Ενδεικτικό είναι ότι η ΚΑΕ έβαλε τη Δευτέρα προς πώληση 250 εισιτήρια στον επίσημο δικτυακό τόπο της, χωρίς καν να το διαφημίσει, και μέχρι νωρίς το απόγευμα είχαν απομείνει μόλις 90 απούλητα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πόλεμος στο Ιράν: Στα 25 δισ. δολάρια το κόστος για τις ΗΠΑ – Εξετάζεται συμπληρωματική χρηματοδότηση
- Το Ισραήλ «συνέλαβε» 175 ακτιβιστές σε 20 πλοία του Global Sumud Flotilla – Κατηγορίες για παράνομη ενέργεια
- Θύελλα στην Αγγλία για τη διαιτησία και τον Σιμεόνε μετά το Ατλέτικο – Άρσεναλ
- Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2026: Τι θα δούμε σε Ηρώδειο, Επίδαυρο, Μικρή Επίδαυρο και Πειραιώς 260
- Συνάντηση Ανδρουλάκη – Φαραντούρη για τη συμπόρευση του ευρωβουλευτή με το ΠΑΣΟΚ
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 27χρονος που παρέσυρε με το Ι.Χ. του ένα 9χρονο παιδί και το εγκατέλειψε


