89

Τη συμφωνία για διετή συνεργασία με τον Γιάννη Μέλκα ανακοίνωσε το ΤΑΠ Αρης την Παρασκευή. Οι «κίτρινοι» αποφάσισαν με αυτόν τον τρόπο να αναπληρώσουν την αποχώρηση του Τάσου Κουμπλή, ενώ ο Μέλκας, από την πλευρά του, να αφήσει το αβέβαιο μέλλον του στον ΠΑΟΚ και να επιστρέψει σε έναν παλιό γνώριμο.

Ο Μέλκας ήταν πρωταθλητής Ελλάδας με τον Αρη το 1997. Πλέον, επιστρέφει στον «κίτρινο» πάγκο με διαφορετική ιδιότητα, αφού έκανε το προπονητικό του ντεμπούτο στον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, εργάστηκε τα δύο τελευταία χρόνια ως βοηθός στο «Δικέφαλο του Βορρά» και, μετά την απόλυση του Βλαντιμίρ Μπογκογιέφσκι, ανέλαβε καθήκοντα προπονητή και κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση της τέταρτης θέσης στο περσινό πρωτάθλημα.

Η επιστροφή του Μέλκα στο «Αλεξάνδρειο» είναι πιθανό να προσελκύσει και κάποιους από τους παίκτες του ΠΑΟΚ προς την ίδια κατεύθυνση.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Αρη, ο Γιάννης Μέλκας ανέφερε: «Ταυτιστήκαν οι απόψεις μας για κάτι καλό στον Αρη και γι αυτό το λόγο πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή συνεργασία. Έρχομαι σε ένα γνώριμο σύλλογο, με άτομα που τα ξέρω και με ξέρουν πολύ καλά. Η εμπιστοσύνη είναι ο οδηγός της δουλειάς που θα κάνουμε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr