
Ο Αλεξανδρής αποδεσμεύτηκε από τον ΠΑΟΚ και κατηφορίζει προς Ρόδο
Τάκης Πανελούδης και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής κατέληξαν για τη δεδομένη χρονική στιγμή πως δεν μπορούν να δώσουν τα χέρια για τη συνέχιση της συνεργασίας τους και έτσι ο Έλληνας τεχνικός αποδεσμεύτηκε από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «Tίγρης» έχει στα χέρια του μια πολύ καλή πρόταση από τον Κολοσσό και από ό,τι φαίνεται η νέα σεζόν θα τον βρει στη Ρόδο.
66
Τάκης Πανελούδης και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής κατέληξαν για τη δεδομένη χρονική στιγμή πως δεν μπορούν να δώσουν τα χέρια για τη συνέχιση της συνεργασίας τους και έτσι ο Έλληνας τεχνικός αποδεσμεύτηκε από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.
Ο διοικητικός επικεφαλής του ΠΑΟΚ εξήγησε στον Έλληνα τεχνικό πως νωρίτερα από τις 15 Ιουνίου δεν θα είναι σε θέση να του παράσχει οικονομικά δεδομένα που να δείχνουν το δρόμο στον οποίο θα είναι δυνατό να βαδίσει η ομάδα στη νέα χρονιά.
Τον αποδέσμευσε, δε, από κάθε είδους υποχρέωση προς τον Δικέφαλο, τονίζοντας πως, εφόσον το επιθυμεί, μπορεί να κοιτάξει εξετάσει άλλες προτάσεις.
«Είσαι οικογενειάρχης και πρέπει να κοιτάξεις το μέλλον σου. Είσαι ελεύθερος να διαπραγματευτείς με άλλες ομάδες. Αν δεν βρεις κάτι, ο ΠΑΟΚ είναι εδώ!»
Με τη σειρά του ο Αλεξανδρής δηλώνει αναποφάσιστος, σε ότι αφορά την επιλογές του από εδώ και στο εξής.
«Δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνω. Είχαμε μια επικοδομητική συζήτηση με τον κ. Πανελούδη. Μιλήσαμε για πολλά πράγματα. Με κάλυψε σαν άνθρωπο και σαν φίλο» τόνισε χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport.gr, ο «Tίγρης» έχει στα χέρια του μια πολύ καλή πρόταση από τον Κολοσσό και από ό,τι φαίνεται η νέα σεζόν θα τον βρει στη Ρόδο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΠΑΣΟΚ: Ο Ν. Κακλαμάνης σε συνεννόηση με το Μαξίμου, προχώρησε σε άνευ προηγουμένου αντιθεσμική μεθόδευση
- Το morning routine που θα σου αλλάξει τη διάθεση
- Ταϊλάνδη: 19χρονη συνελήφθη στο αεροδρόμιο με 30 χελώνες κάτω από τα ρούχα της
- Έφτασε στα δικαστήρια ο 89χρονος – Αντιμέτωπος με τρία κακουργήματα – Η υπερασπιστική γραμμή του
- Πανένκα: «Δεν θα άφηνα τον Βινίσιους να εκτελεί πέναλτι»
- Έγινε γνωστή η αιτία θανάτου του Πάτρικ Μαλντούν


