30

Στον Ολυμπιακό θα κλείσει την καριέρα του ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, καθώς συμφώνησε την Πέμπτη να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές για ακόμη μία περίοδο. Έτσι, ο «Τζόλε» θα συμπληρώσει 12ετία στον Πειραιά.

Λίγο μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο 34χρονος αρχηγός των «ερυθρόλευκων», ο οποίος θα υπογράψει εντός των ημερών το νέο συμβόλαιό του, δήλωσε: «Συμφωνήσαμε για ένα χρόνο. Αυτό που ήθελα έγινε πραγματικότητα. Ελπίζω του χρόνου όλα να είναι καλύτερα».

Τη συνάντηση των διοικούντων την ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον «Τζόλε» ακολούθησε εκείνη με τον Τάσο Πάντο. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι αρχικά δεν επήλθε συμφωνία, καθώς προέκυψε διαφορά στη χρονική διάρκεια της συνεργασίας, η «χρυσή» τομή τελικά βρέθηκε και ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Τζόρτζεβιτς και Πάντου.

«Μετά από σημερινή (Πέμπτη) συνάντηση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ Γιώργου Λούβαρη με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Τάσο Πάντο, συμφωνήθηκε η επέκταση της συνεργασίας τους με τον Ολυμπιακό για έναν ακόμη χρόνο» αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ