
Επίθεση Παπαληγούρα στο ΠΑΣΟΚ για τη στάση του στο θέμα της Δικαιοσύνης
Για ανοίκεια κομματική επίθεση του ΠΑΣΟΚ στο χώρο της Δικαιοσύνης έκανε λόγο ο Αναστάσης Παπαληγούρας μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό. Ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι οι Έλληνες δικαστές δεν εκβιάζονται από κανέναν.
30
Για ανοίκεια κομματική επίθεση του ΠΑΣΟΚ στο χώρο της Δικαιοσύνης έκανε λόγο ο Αν.Παπαληγούρας μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό. Ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι οι Έλληνες δικαστές δεν εκβιάζονται από κανέναν.
«Κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων υφίσταται η ελληνική δικαιοσύνη μία ανοίκεια κομματική επίθεση, καθώς αμφισβητείται το κύρος της με στόχο από την Αξιωματική Αντιπολίτευση την απαξίωση του θεσμού.
» Όλα αυτά στην ώρα που προχωράμε με αποφασιστικότητα το ξερίζωμα των παραδικαστικών κυκλωμάτων και που οι Έλληνες πολίτες προσβλέπουν στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη και στην κρίση της για μια σειρά ζητήματα της επικαιρότητας» δήλωσε ο υπουργός, για να καταλήξει:
«Οι Έλληνες δικαστές ούτε εκφοβίζονται, ούτε εκβιάζονται από κανέναν και για μία ακόμη φορά το ΠΑΣΟΚ έχει επιλέξει λάθος στόχο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άρης: Έρχεται την Κυριακή (19/7) και ολοκληρώνει τη μεταγραφή του ο Ντέλε-Μπασίρου
- Σοκαριστική απόφαση Ισραήλ: Οι κροκόδειλοι του Νείλου θα εκτρέφονται για να χρησιμοποιηθούν σε φυλακές
- Πώς ο τουρισμός θρέφει την ακρίβεια – Οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες ως δομικός παράγοντας του πληθωρισμού
- H επιτυχία του «The Big Bang Theory» έκανε τον Τζιμ Πάρσονς να νιώθει άθλια
- Ισχυρός καύσωνας προ των πυλών με θερμοκρασίες έως 42°C – Πότε θα δροσίσει
- Αρβανίτης για Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση της συγκάλυψης πανηγυρίζει για το Κράτος Δικαίου μετά την έκθεση της ΕΕ


