
Μέσα από ένταση και επεισόδια η Χίος συμπλήρωσε το καρέ των ημιτελικών
Η Χίος είναι η ομάδα που συμπλήρωσε το καρέ του final-4 της Α1 πόλο. Οι παίκτες του Ντράγκαν Αντρις επικράτησαν 8-7 των Χανίων στην Κρήτη σε έναν αγώνα με ένταση και επεισόδια. Οι νησιώτες μαζί με τους Ολυμπιακό, Εθνικό και Βουλιαγμένη θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας.
89
Η Χίος είναι η ομάδα που συμπλήρωσε το καρέ του final-4 της Α1 πόλο. Οι παίκτες του Ντράγκαν Αντρις επικράτησαν 8-7 των Χανίων στην Κρήτη σε έναν αγώνα με ένταση και επεισόδια. Οι νησιώτες μαζί με τους Ολυμπιακό, Εθνικό και Βουλιαγμένη θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας.
Στα ημιτελικά, η Χίος θα αναμετρηθεί με τους «ερυθρόλευκους», ενώ οι «κυανόλευκοι» με τους «μπέμπηδες» αποτελούν το δεύτερο ζευγάρι.
Από την πλευρά τους, τα Χανιά θα διεκδικήσουν την πέμπτη θέση (και την έξοδο στο LEN Trophy) με μειονέκτημα έδρας απέναντι στον Πανιώνιο.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένταση. Στην β περίοδο και ενώ τα Χανιά ήταν μπροστά στο σκορ με 3-2, ο Βουλγαράκης γροθοκόπησε εν ψυχρώ τον Σιλβίς και αποβλήθηκε, χωρίς αντικατάσταση για 4. Η ομάδα του Νράγκαν Αντρις εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή και με ένα σερί 4-0 πέρασε σε θέση οδηγού (6-3).
Οι παίκτες του Ηλία Μαχαίρα σταδιακά μείωσαν τη διαφορά, χωρίς τελικά να καταφέρουν να πάρουν το ροζ χαρτάκι… Μόλις 232 πριν τη λήξη της αναμέτρησης μείωσαν σε 6-8, ενώ το τελικό 7-8 έγραψε ο Βιζυράκης στο 037.
Στο μεταξύ, με το σφύριγμα της λήξης, Βιζυράκης και Κρέτσκοβιτς εισέβαλαν στην πισίνα και επιτέθηκαν στους φιλοξενούμενους.
Tα οκτάλεπτα: 2-2, 1-4, 1-1, 3-1
Χανιά: Βιζυράκης 3, Κρέτσκοβιτς 2, Βαμβουνάκης 1, Λιοτσάκης 1
Χίος: Μπόρος 5, Ντούλος 1, Ελμισιάν 1, Κανδιόγλου 1
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Σε λειτουργία από τη Δευτέρα οι πύλες εισόδου στο πρώην Ειρηνοδικείο Αθήνας
- Κοινωνική αντιπαροχή: Πού θα χτιστούν οι πρώτες κατοικίες – Οι περιοχές
- Betsson: Παναθηναϊκός-Βαλένθια με Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson
- Η Πλαίσιο στην κορυφή των Best Workplaces στην Ελλάδα
- Δεκαπέντε διάσημα, vintage δαχτυλίδια αρραβώνων – Τα δέκα είναι της Ελίζαμπεθ Τέιλορ
- «Τετραήμερη εργασία; Κι όμως γίνεται!» – Βίντεο Ανδρουλάκη στο TikTok



