
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πήγαν διακοπές, αποχαιρετώντας και τον Μπαμπανγκίντα
Μετά τους Μπουλούτ και Οκκά, παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί και ο Αρούνα Μπαμπανγκίντα, του οποίο το συμβόλαιο έληγε κανονικά το 2008. Την Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση. Το πρώτο ραντεβού για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει οριστεί για τις 4 Ιουλίου.
66
Μετά τους Μπουλούτ και Οκκά, παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί και ο Αρούνα Μπαμπανγκίντα. Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής συναντήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ με τον αντιπρόεδρο Γιώργο Λούβαρη και συμφώνησαν στην από κοινού λύση του συμβολαίου, που κανονικά είχε ισχύ μέχρι τις 30 Ιουνίου 2008. Ο Μπαμπανγκίντα είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2005.
Ακόμη ο Λούβαρης δέχθηκε τον Ερόλ Μπουλούτ, αλλά και τον Ριβάλντο, ο οποίος πήγε στα γραφεία για να τακτοποιηθούν κάποια διαδικαστικά θέματα, τώρα που ολοκληρώθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών, μεταξύ των οποίων είναι και η δόση που του οφείλεται.
Την Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση. Ο Κωνσταντίνου ακολούθησε πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο, το οποίο θα συνεχίσει για μια εβδομάδα ακόμα, υπό την επίβλεψη του φυσικοθεραπευτή Θοδωρή Μπαλίδη.
Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές παρέλαβαν από την τεχνική ηγεσία τα ατομικά προγράμματα συντήρησης για το διάστημα της αδείας τους και αναχώρησαν για τις διακοπές τους. Το πρώτο ραντεβού για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει οριστεί για τις 4 Ιουλίου, στις 18:00, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Ντέλσι Ροντρίγκεζ απαντά στο αν συνεργάστηκε με τις ΗΠΑ για την σύλληψη του Μαδούρο – Ο ρόλος του Ρούμπιο
- Τι κρύβεται πίσω από την πτώση σε χρυσό, Bitcoin και Big Tech
- Ο Ζάκερμπεργκ «κλέβει» στέλεχος της Amazon
- Η Τεχεράνη καταγγέλλει επίθεση σε μονάδα αφαλάτωσης – Άφησε 10.000 Ιρανούς χωρίς νερό
- Εκρήξεις στο Κίεβο από μεγάλη ρωσική επίθεση
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα



