
Εθνική περιαγωγή και στην καρτοκινητή προσφέρουν ΤΙΜ και Vodafone
Σε περίπτωση που βρίσκονται σε περιοχές της Ελλάδας όπου το δίκτυό τους δεν τους καλύπτει, οι πελάτες καρτοκινητής τηλεφωνίας των ΤΙΜ και Vodafone θα μπορούν στο εξής να επικοινωνούν μέσω του δικτύου της άλλης εταιρείας.
36
Σε περίπτωση που βρίσκονται σε περιοχές της Ελλάδας όπου το δίκτυό τους δεν τους καλύπτει, οι πελάτες καρτοκινητής τηλεφωνίας των ΤΙΜ και Vodafone θα μπορούν στο εξής να επικοινωνούν μέσω του δικτύου της άλλης εταιρείας.
Η ΤΙΜ Ελλάς και η Vodafone ανακοίνωσαν επέκταση της πιλοτικής υπηρεσίας εθνικής περιαγωγής, που ήταν διαθέσιμη στους συνδρομητές με συμβόλαιο από τις αρχές του 2007.
Η υπηρεσία αφορά τα δίκτυα 2ης γενιάς (GSM) καλύπτει τις περιοχές της Κεφαλονιάς, Ιθάκης, Καλαμάτας και της ευρύτερης περιοχής του Μεσσηνιακού κόλπου, καθώς και στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, στο νομό Σερρών και στα νησιά Κρήτη, Κάρπαθο, Κάσο και Αντικύθηρα.
Ενα ποσοστό της συνδρομητικής βάσης των δύο εταιρειών θα λάβει με SMS τις απαιτούμενες ρυθμίσεις για την αναβάθμιση της κάρτας SIM.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΕΚΤ: Στο μικροσκόπιο τα αποθεματικά – Τι σημαίνει για τις ελληνικές τράπεζες
- Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό ο Αλέξανδρος Τσομπανίδης (pic)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι Μελάς και Ρέππα για τη μη διαβίβαση του πορίσματος Τυχεροπούλου στη Δικαιοσύνη
- Χαλάνδρι: Εγκεφαλικά νεκρός ο 17χρονος που έπεσε από το μπαλκόνι
- Μαρτίνεθ: «Ο Μπαντιό έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό» – Τι είπε για τον Μοντέρο
- Νέα ζωή για το «Εργοστάσιο Τέχνης»




