71

Με πολλές απουσίες διεξάγεται την Τρίτη (21:15) στο «Καυτανζόγλειο» το φετινό All Star Game ανάμεσα στους ξένους και τους Έλληνες αστέρες του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Οι εκδηλώσεις, όμως, θα ξεκινήσουν πολλές ώρες νωρίτερα. Συγκεκριμένα, στις 12 το μεσημέρι ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα τιμηθεί από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας (εκ των χορηγών της ΕΠΟ και της Εθνικής Ελλάδας) για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το απόγευμα, η είσοδος στην έδρα τέλεσης του αγώνα θα μπορεί να γίνεται από τις 17:30. Στις 18:30 θα διεξαχθεί στο «Καυτανζόγλειο» αγώνας μεταξύ των γυναικείων ομάδων ανατολικής και δυτικής Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο αγώνας του All Star Game 2007.

Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων θα έχουν στο μπροστινό μέρος της φανέλας που θα φορούν τον αριθμό «7», προς τιμήν του Ζαγοράκη, ο οποίος στο ημίχρονο του αγώνα θα τιμηθεί από διάφορους φορείς.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Φινοκαλιώτης (ΣΔΠ Αθηνών), βοηθοί του οι Μαυρόπουλος και Βασιλειάδης και τέταρτος διαιτητής ο Καλόπουλος, άπαντες του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι δικαιολογημένα απόντες θα είναι, αν και επιλέχθηκαν, οι Νικοπολίδης, Σαλπιγγίδης, Μάντζιος, Ανατολάκης, Στολτίδης, Μόρις, Ριβάλντο, Τσιρίλο και Σορεντίνο.

Βάσει της ψηφοφορίας που διεξήχθη, τις δύο ομάδες θα συνθέσουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Έλληνες All Stars

Τερματοφύλακες: Σηφάκης, Χαλκιάς, Κοτσόλης
Αμυντικοί: Τοροσίδης, Αντζας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Αραμπατζής, Γκαλίτσιος, Χαραλάμπους
Μέσοι: Νίνης, Ηλιάδης, Ζήκος, Τζιόλης, Κοιλιάρας, Γκίκας
Επιθετικοί: Λυμπερόπουλος, Αλωνεύτης, Γεωργιάδης, Χριστοδουλόπουλος
Προπονητές: Γιώργος Δώνης, Νίκος Καραγεωργίου

Ξένοι All Stars

Τερματοφύλακες: Φερνάντες, Μάλαρτζ, Κόβατς, Εμπέντε
Αμυντικοί: Ζούλιο Σέζαρ (Ολυμπιακός), Ζεβλάκοφ, Μπαρκαουάν, Μπιλίσκοφ
Μέσοι: Ίβαντσιτς, Τζόρτζεβιτς, Ντα Κόστα, Μπόβιο, Ενσαλίβα, Μεσέρα, Καστίγιο, Λουτσιάνο
Επιθετικοί: Μίετσελ, Κόκε, Ντρούλιτς, Χαβίτο, Ζούλιο Σέζαρ (ΑΕΚ)
Προπονητές: Λορένσο Σέρα Φερέρ, Βίκτορ Μουνιόθ

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ