Ανοίγει το θέμα χρήσης σφαιρών από καουτσούκ στις πορείες ο Β.Πολύδωρας
Το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθούν σφαίρες από καουτσούκ εναντίον «διαδηλωτών ή χούλιγκαν» εξετάζει η ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, δηλώνει ο Β.Πολύδωρας. Παραδέχεται ότι υπάρχει ανεπάρκεια στην ΕΛ.ΑΣ. και επισημαίνει ότι ο ίδιος και η κοινωνία αναμένουν αποτελέσματα.
38
Το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθούν σφαίρες από καουτσούκ ή χρωμοσφαιρίδια εναντίον «διαδηλωτών ή χούλιγκαν, εφόσον κριθεί απαραίτητο» εξετάζει η ηγεσία του υπουργείου Δημοσιας Τάξης, όπως αναφέρει ο Βύρων Πολύδωρας σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής.
Αναφέρει ότι θέτει στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. το ερώτημα: «Δεν μπορείτε να πιάσετε έναν γκαζάκια που τον έχετε και στις κάμερες, δεν μπορείτε να βρείτε και να πιάσετε τον Σεϊσίδη» και προσθέτει ότι αισθάνεται πως έχει έλλειμμα στην πληροφόρησή του για τους κουκουλοφόρους και στην παρενόχλησή του από την αστυνομία.
Παραδέχεται πως υπάρχει ανεπάρκεια στην έως τώρα αστυνομική αντιμετώπιση της δράσης των κουκουλοφόρων και τονίζει ότι αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Επαναλαμβάνει ότι πρέπει να κατηγορηθούν εκείνοι που εξέθρεψαν για 30 χρόνια την πολιτική βία, ενώ ζητεί εκ νέου τη συμπαράσταση του πολιτικού κόσμου και των ΜΜΕ «για την ηθική και πολιτική απομόνωση» των κουκουλοφόρων.
Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης υπογραμμίζει ότι «η αστυνομία δεν έχει βεντέτα με κανέναν», ενώ τονίζει ότι «ο Βύρων Πολύδωρας δεν είναι κολλημένος με την καρέκλα. Είναι ένας άνθρωπος που είναι 18 ώρες το 24ωρο στο υπουργείο Δημ. Τάξης. Και απαιτεί από την αστυνομία αποτελέσματα. Όχι μόνο ο ίδιος. Το απαιτεί η ελληνική κοινωνία».
Τέλος, προειδοποιεί ότι στο εξής οι επιθέσεις με γκαζάκια, το κάψιμο αυτοκινήτων, οι σπασμένες βιτρίνες και οι επιθέσεις εναντίον αστυνομικών στόχων θα εξουδετερώνονται και οι δράστες θα συλλαμβάνονται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ζάκερμπεργκ δημιουργεί τον ψηφιακό κλώνο του – Και θα τον στέλνει στη δουλειά
- Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν μονοκατοικία και πέρασαν εκεί το Πάσχα – Δύο συλλήψεις
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Στα «κάρβουνα» η κυβέρνηση μετά την ανάπαυλα του Πάσχα – Σκάνδαλα, ενεργειακή κρίση και αστάθεια
- Τροχαίο ατύχημα με έναν σοβαρά τραυματία στο Μενίδι
- ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές: Δεν είναι σκάνδαλα ενός απρόσωπου βαθέος κράτους αλλά του προσωπικού κράτους Μητσοτάκη
- «Έτριψε το αηδιαστικό αιδοίο της επάνω μου» – Η Ρούμπι Ρόουζ καταγγέλει την Κέιτι Πέρι για σεξουαλική επίθεση
- Τα must‑have προϊόντα για το απόλυτο no‑makeup makeup look
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442