
Στα πλέι-οφ το Μαρούσι που νίκησε 90-69 τον Μακεδονικό
«Πάτησε γκάζι» στο δεύτερο ημίχρονο το Μαρούσι και νίκησε τον Μακεδονικό με 90-69. Με ηγέτη και σκόρερ τον Σεϊμπούτις, το συγκρότημα των βορείων προαστίων πήρε το ροζ φύλλο αγώνα και καλείται να αντιμετωπίσει στα πλέι οφ τον Παναθηναϊκό.
66
«Πάτησε γκάζι» στο δεύτερο ημίχρονο το Μαρούσι και νίκησε τον Μακεδονικό με 90-69. Με ηγέτη και σκόρερ τον Σεϊμπούτις, το συγκρότημα των βορείων προαστίων πήρε το ροζ φύλλο αγώνα και καλείται να αντιμετωπίσει στα πλέι οφ τον Παναθηναϊκό.
Δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον ο αγώνας που έγινε στο κλειστό του Αγίου Θωμά, μιας και ως γνωστόν ο Μακεδονικός έχει υποβιβαστεί εδώ κι αρκετό καιρό.
Παίχτηκε ελεύθερο μπάσκετ και στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ, κυρίως λόγω της αστοχίας των γηπεδούχων από μέση απόσταση. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μείνουν κοντά στο σκορ στα πρώτα 20 λεπτά (45-41), αλλά από κει και πέρα παραδόθηκαν άνευ όρων.
Με πρωταγωνιστή το Σεϊμπούτις το Μαρούσι άρχισε σιγά – σιγά να ξεφεύγει στο σκορ και στο τέλος της τρίτης περιόδου οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά με +21 (74-53).
Στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν άλλαξαν τα δεδομένα του αγώνα, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν σε θέση να παρακολουθήσουν τον αντίπαλό τους.
Τα δεκάλεπτα:22-18, 45-41, 74-53, 90-69
ΜΑΡΟΥΣΙ: Τσιότρας, Νοέας 3 (1), Χαραλαμπίδης 2, Κυρίτσης 9 (1), Σεϊμπούτις 20 (2), Αμπραμς 19, Στεφανίδης 9, Κολόκας 9 (1), Καϊμακόγλου 11 (1), Συμεωνίδης 6, Μέλνικς 2
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Καράβολας 12 (2), Ιλιτς 4 (1), Αροου 3, Χατζηπέτρου 6, Αντωνιάδης 7, Καραδολάμης 6 (1), Τζακόπουλος 13 (3), Πασαλίδης 14 (2), Πάβλοβιτς 4, Τουτζιαράκης, Βαθής
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Πάμε μια βόλτα;»: Την Κυριακή έρχεται το β’ μέρος του αφιερώματος στον Λάκη Λαζόπουλο
- Άγρια κόντρα και ξέσπασμα Δουδωνή κατά Κωνστατοπούλου για τις ανεξάρτητες αρχές στη Βουλή: «Υπηρετείτε σχέδιο»
- Ινδός δισεκατομμυριούχος προσφέρεται να σώσει τους αδέσποτους «ιπποποτάμους του Εσκομπάρ»
- ΠΑΣΟΚ: Ήξερε η κυβέρνηση για την ενέργεια των ισραηλινών σκαφών στο Global Sumud Flotilla;
- Αντετοκούνμπο: «Το 2027 ξανά στην Εθνική – Θέλω ένα ακόμη πρωτάθλημα ΝΒΑ»
- Νέα αποχή των δικαστικών υπαλλήλων: «Δεν μπορεί να εξαρτάται από την τύχη αν θα γυρίσουμε στα παιδιά μας»

