Επανεμφάνιση στην Ελλάδα της κόκκινης σκόνης από τη Σαχάρα
Τακτικός επισκέπτης της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια, η κόκκινη σκόνη από τη Σαχάρα αναμένεται, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, να κάνει το Σάββατο την επανεμφάνισή της, κυρίως στις νότιες και κεντρικές περιοχές της χώρας.
71
Τακτικός επισκέπτης της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια, η κόκκινη σκόνη από τη Σαχάρα αναμένεται, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, να κάνει το Σάββατο την επανεμφάνισή της.
Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι οι συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά της σκόνης αυτής από τη βόρεια Αφρική και το φαινόμενο θα εμφανιστεί κυρίως στις νότιες και κεντρικές περιοχές της χώρας.
Επίσης, στα νότια πελάγη αναμένεται να πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πυρκαγιές σαρώνουν τον Καναδά – Ο καπνός πνίγει μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ
- Φλόριντα: Δύο εκτελέσεις σε μία μέρα έπειτα από 60 χρόνια – Ρεκόρ εκτελέσεων σε ένα χρόνο για τον κυβερνήτη Ντε Σάντις
- ΛΔ Κονγκό: Εξαπλώνεται ταχύτερα ο Εμπολα μαζί με τους θανάτους – Δεν υπάρχει εμβόλιο ούτε θεραπεία
- Στο στόχαστρο των ΗΠΑ το λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν – Καταστράφηκε πύργος επικοινωνιών και μια γέφυρα
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: 22 στο εδώλιο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φορολογική συμμόρφωση & Ψηφιακός μετασχηματισμός: Το Crash Test της Αγοράς
- ΗΠΑ: Αυστηρότεροι οι κανονισμοί για βίζα σε ξένους φοιτητές και δημοσιογράφους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)



































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442