Κυριακή 19 Απριλίου 2026
weather-icon 21o
Συγκρίσεις με τον Μαραντόνα προκαλεί το γκολ του Λιονέλ Μέσι κατά της Χετάφε

Συγκρίσεις με τον Μαραντόνα προκαλεί το γκολ του Λιονέλ Μέσι κατά της Χετάφε

«Παραμιλάει» όλος ο κόσμος με το γκολ που πέτυχε ο Λιονέλ Μέσι στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Χετάφε με 5-2 για τα ημιτελικά του ισπανικού Κυπέλλου. Το γκολ του Αργεντινού άσου, που πέρασε πέντε αντιπάλους του πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα, θύμισε εκείνο του Ντιέγκο Μαραντόνα το 1986 κόντρα στην Αγγλία και ο ίδιος ο Μέσι δεν παρέλειψε να ευχηθεί «ταχεία ανάρρωση» στο ίνδαλμά του, που βρίσκεται στο νοσοκομείο.

71

«Παραμιλάει» όλος ο κόσμος με το γκολ που πέτυχε ο Λιονέλ Μέσι στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Χετάφε με 5-2 για τα ημιτελικά του ισπανικού Κυπέλλου. Το γκολ του Αργεντινού άσου θύμισε εκείνο του Ντιέγκο Μαραντόνα το 1986 κόντρα στην Αγγλία και ο ίδιος ο Μέσι δεν παρέλειψε να ευχηθεί «ταχεία ανάρρωση» στο ίνδαλμά του, που βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Ο Μέσι ξεκίνησε πίσω από τη σέντρα την προσπάθειά του, όταν δέχθηκε την μπάλα από τον Τσάβι, και, αφού πέρασε τέσσερις παίκτες και τον τερματοφύλακα, την έστειλε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Μετά τον αγώνα, ο νεαρός Αργεντινός φύλαξε λίγα λόγια για τον «Ντιεγκίτο», ο οποίος εισήχθη πριν από μερικές ημέρες για δεύτερη φορά σε κλινική του Μπουένος Αϊρες, εξαιτίας της κατάχρησης αλκοόλ. «Ο Ντιέγκο με στήριζε πάντα και ελπίζω να γίνει σύντομα καλά. Όλη η Αργεντινή θέλει να ξαναγίνει καλά, επειδή μας λείπει» δήλωσε ο άσος της Μπαρτσελόνα.

Στη συνέχεια, ο Μέσι περιέγραψε το εκπληκτικής ομορφιάς τέρμα που σημείωσε: «Είδα τον κενό χώρο και πήγα προς τα εκεί, όπως κάνω πάντα. Είδα ότι ο Σαμουέλ (Ετό) ήταν σε καλή θέση για να κάνουμε το 1-2, όταν πλησίασα στην περιοχή, αλλά, με δύο αμυντικούς να βρίσκονται κοντά, συνέχισα μόνος μου την προσπάθεια».

Αυτό το τέρμα κυριαρχεί σήμερα στα ισπανικά ΜΜΕ, με τη Sport της Βαρκελώνης να αναφέρεται στον «Μέσι Σούπερ σταρ» και την ιστοσελίδα της Marca να τον αποκαλεί «Μεσιντόνα».

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Φρανκ Ράικαρντ χαρακτήρισε την κίνηση του Αργεντινού ως «έργο τέχνης», ενώ ο ομόλογός του της Χετάφε, Μπερντ Σούστερ, ήταν φανερά δυσαρεστημένος: «Δεν μπορώ να δω το γκολ μέσα από τα μάτια ενός θεατή. Θα έπρεπε να τον είχαμε σταματήσει προτού μπει στην περιοχή, έστω και αν μας κόστιζε μια κίτρινη κάρτα. Δεν μπορείς να είσαι τόσο γενναιόδωρος».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Απριλίου 2026
Cookies