Κυριακή 19 Απριλίου 2026
weather-icon 20o
Ο… πανηγυρισμός του Μπούσι και η συγνώμη του «Παπ» προς όλους πλην «ακατανόμαστου»

Ο… πανηγυρισμός του Μπούσι και η συγνώμη του «Παπ» προς όλους πλην «ακατανόμαστου»

Ο Μπούσι παραδέχτηκε ότι έκανε κάποια χειρονομία στον Παπαδόπουλο, όμως υποστήριξε ότι «..ήταν για κίτρινη»! Επίσης, τόνισε ότι η κίνησή του μετά το γκολ ήταν «...πανηγυρισμός με κάποιον από τον πάγκο»! Ο Μουνιόθ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την απόδοση της ομάδας του και του διαιτητή. Ενώ, ο Παπαδόπουλος ζήτησε συγνώμη από όλους εκτός από τον... ακατανόμαστο!

89

Ο Μπούσι παραδέχτηκε ότι έκανε κάποια χειρονομία στον Παπαδόπουλο, όμως υποστήριξε ότι «..ήταν για κίτρινη»! Επίσης, τόνισε ότι η κίνησή του μετά το γκολ ήταν «…πανηγυρισμός με κάποιον από τον πάγκο»! Ο Μουνιόθ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την απόδοση της ομάδας του και του διαιτητή. Ενώ, ο Παπαδόπουλος ζήτησε συγνώμη από όλους εκτός από τον… ακατανόμαστο!

«Θα ήθελα να μπορούσα να μιλήσω για ένα αγώνα με ωραίες φάσεις και σουτ. Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Δεν δείξαμε ένα καλό θέαμα στους φιλάθλους. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την εικόνα του αγώνα και της ομάδας μας. Πάντως, ελέγχαμε τον αγώνα κι έπρεπε να πάρουμε τη νίκη» ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός κι εξήγησε το σκεπτικό του:

«Μας ισοφάρισαν με πέναλτι που δεν ήταν. Δεν καταλαβαίνω πραγματικά με πιο σκεπτικό ο διαιτητής σφύριξε αυτό το πέναλτι».

Όσο για αυτό που κέρδισε η ομάδα του: «Ήταν καθαρή περίπτωση πέναλτι. Ο Παπαδόπουλος προκλήθηκε από τον αντίπαλό του όμως δεν μπορώ να δικαιολογήσω τη συμπεριφορά του».

Ο Μουνιόθ βρέθηκε αρχικά σε σύγχυση αφού δεν ήξερε αν μετά την αποβολή του αρχηγού του θα τον έχει στη διάθεσή του στον αγώνα Κυπέλλου με την Ξάνθη (Τετάρτη 18/4). Ενημερώθηκε πως η αποβολή μετράει και για το Κύπελλο, οπότε ανέφερε:

«Ανεξάρτητα με τα προβλήματα, θα δείξουμε στην Ξάνθη ότι μπορούμε να περάσουμε στον τελικό. Έχω να σας πω ότι δουλεύουμε πολύ καλά στην προπόνηση. Για αυτό δεν μπορώ να εξηγήσω πώς παρουσιάσαμε κακό πρόσωπο σήμερα».

Ο Μουνιόθ μίλησε και για την μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος:

«Ήταν ένα κακό για όλες τις ομάδες. Δεν θα έπρεπε να μείνουμε τόσο καιρό εκτός δράσης. Εμείς όσο έχουμε μαθηματικές ελπίδες για τη δεύτερη θέση θα παλεύουμε».

Ερωτηθείς για τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας του και συγκεκριμένα για το αν η ομάδα του αυτοκτόνησε είπε ότι «υπάρχουν ακόμη λίγες πιθανότητες για τη κατάκτηση της δεύτερης θέσης, αν και αναγνωρίζουμε ότι πλέον είναι πολύ δύσκολο.

» Δεν αυτοκτονήσαμε, απλά κάναμε πολλά και σημαντικά δώρα στους αντιπάλους μας. Τους χαρίσαμε αυτή τη θέση. Αποδείχθηκε όμως ότι η διακοπή μας έκανε κακό. Γενικότερα όμως έκανε κακό σε όλη τη διοργάνωση».

Ο Μπούσι προσπάθησε να δικαιολογήσει τις πράξεις του:

«Κάτι έκανα κι εγώ στη φάση της αποβολής του Παπαδόπουλου, όμως δεν ήταν για κόκκινη. Ηταν για κίτρινη κάρτα» είπε ο Αλβανός για το φτύσιμο στον αντίπαλό του, ενώ για τις χειρονομίες μετά το γκολ ανέφερε:

«Κάποιον έδειχνα στον πάγκο για να πανηγυρίσω μαζί του»!

Ο Παπαδόπουλος από τη δική του πλευρά τόνισε: «Ζητώ συγνώμη από τους συμπαίκτες μου κι από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά όχι από αυτόν που ούτε το όνομά του θέλω να πω».

Ο τεχνικός της Καλαμαριάς, Μάκης Κατσαβάκης έδωσε τη δική του οπτική για το ματς:

«Θέλαμε τη νίκη. Ομως ένα αυστηρό πέναλτι μας έβγαλε από αυτό το στόχο. Παλέψαμε, βγάλαμε ευκαιρίες κι ευτυχώς ήρθε η ισοπαλία στη φάση στο τέλος. Θα ήταν αδικία να μην πάρουμε ένα βαθμό μετά από μια τέτοια προσπάθεια.

» Είναι γεγονός ότι η διακοπή του πρωταθλήματος για ένα μήνα, δεν βοήθησε καμιά ομάδα. Εμείς, θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας παρά τις απουσίες παικτών λόγω καρτών, που θα έχουμε».

Αναφερόμενος στον Μπούσι, τόνισε: «Δεν είδα αν έφτυσε ο Μπούσι τον Παπαδόπουλο. Αν έκανε χειρονομία μετά το γκολ που πέτυχε, την έκανε στον εαυτό του για να πανηγυρίσει».

Όσο για το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του: «Και αυτό ήταν αυστηρό».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Απριλίου 2026
Cookies