66

Μοναδικός στόχος του Παναθηναϊκού στο φάιναλ-4 του ΟΑΚΑ είναι το τρόπαιο σύμφωνα με τον Δήμο Ντικούδη. Όπως τόνισε ο διεθνής φόργουορντ στον προσωπικό δικτυακό τόπο του, οι «πράσινοι» πρέπει να εκμεταλλευτούν τα παιχνίδια πρωταθλήματος για να βρούν την καλύτερη δυνατή φόρμα ενόψει του φάιναλ φορ.

«Είμαστε μέσα στον στόχο τον οποίο θέσαμε από την αρχή της χρονιάς» είπε αρχικά ο Δήμος Ντικούδης και συμπλήρωσε: «Φτάσαμε εκεί που θέλαμε παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ στα κρίσιμα κυρίως παιχνίδια. Από την αρχή της χρονιάς στο μυαλό όλων, τόσο το δικό μας, όσο και του κόσμου ήταν το φάιναλ φορ της Euroleague.

» Είμαστε στο φάιναλ φορ και θέλουμε σε περίπου 20 ημέρες να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Σίγουρα θα βρεθούν άλλες τρεις δυνατές ομάδες, αλλά στόχος δικός μας είναι το τρόπαιο, που είναι κάτι πολύ μεγάλο για όλους μας».

Όσο για τις υποχρεώσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα, παρατήρησε:

«Έχουμε χρόνο μπροστά μας μέχρι το φάιναλ φορ για να δουλέψουμε σκληρά και να ασχοληθούμε και με τις εγχώριες υποχρεώσεις μας. Θέλουμε αυτά τα παιχνίδια να τα εκμεταλλευτούμε για να βρούμε την καλύτερη δυνατή φόρμα ενόψει του φάιναλ φορ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ