
Τραγωδία με δύο νεκρά παιδιά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην πλατεία Κολιάτσου
Δύο αδελφάκια 4 ετών και 8 μηνών, αγόρια από τη Νιγηρία, βρήκαν την Κυριακή του Πάσχα τραγικό θάνατο όταν ξέσπασε πυρκαγιά μέσα στο ισόγειο διαμέρισμα που έμεναν με τη μητέρα τους, στην πλατεία Κολιάτσου.
27
Δύο αδελφάκια 4 ετών και 8 μηνών, αγόρια από τη Νιγηρία, βρήκαν την Κυριακή του Πάσχα τραγικό θάνατο όταν ξέσπασε πυρκαγιά μέσα στο ισόγειο διαμέρισμα που έμεναν με τη μητέρα τους, στην πλατεία Κολιάτσου.
Η 13χρονη αδελφή τους μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο νοσοκομείο, ενώ στο ίδιο νοσοκομείο διακομίστηκε και η μητέρα τους η οποία επίσης δεν διατρέχει κίνδυνο.
Σύμφωνα με καταθέσεις περιοίκων, κάποιοι γείτονες είδαν την πυρκαγιά στο ισόγειο διαμέρισμα και όταν έσπευσαν στο σημείο, βρήκαν τη μητέρα των παιδιών να κάθεται απ έξω στα σκαλοπάτια.
Έσπασαν την πόρτα και κατάφεραν να βγάλουν τραυματισμένη τη 13χρονη, ενώ η μητέρα, που μπήκε και αυτή στο διαμέρισμα μαζί με τους γείτονες, υπέστη αναπνευστικά προβλήματα.
Παράλληλα, ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και λίγο αργότερα έφθασαν στο σημείο συνεργεία που έσβησαν τη φωτιά, αλλά οι πυροσβέστες βρήκαν νεκρά στο δωμάτιό τους τα δύο αγόρια.
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τα μεγάλα μοντέλα ΑΙ πάτωσαν σε τεστ ιατρικών διαγνώσεων
- Ηράκλειο: Πάνω από 1000 παραβάσεις οδηγών βεβαιώθηκαν το τετραήμερο του Πάσχα στο Ηράκλειο
- Ποδοσφαιριστής στην Παραγουάη έγινε… Βουτσάς και έβαλε γκολ με το πρόσωπο (vids)
- Απάντηση ΥΠΕΞ στην Τουρκία: «Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει με σαφήνεια τον χαρακτήρα της μειονότητας στη Θράκη ως θρησκευτικής»
- Στην «πυρά» ο Τζάστιν Μπίμπερ για το live του στο Coachella
- Χρηματοδότηση για παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στο δίκτυο της Πελοποννήσου

