89

Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο φάιναλ-4 της Αθήνας (4-6 Μαΐου) και ο Σάνι Μπετσίροβιτς, που ως αντίπαλος του «τριφυλλιού» το 2002 είχε χάσει τον τίτλο ελπίζει ότι αυτή τη φορά θα είναι «από τη σωστή πλευρά», όπως δήλωσε. O Zέλικο Ομπράντοβιτς αρκέστηκε να πει ότι «…οι παίκτες μου ήταν παρόντες στα κρίσιμα».

«Ενας από τους μεγάλους μας στόχους επιτεύχθηκε, καθώς προκριθήκαμε στο φάιναλ φορ. Έχουμε παίξει καλά στη διοργάνωση. Οι παίκτες ήταν παρόντες εκεί που έπρεπε. Στα δύσκολα Ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα που δεν χάσει φέτος σε ματς που είχε βαθμολογική σημασία» είπε χαρακτηριστικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Όσο για τον αγώνα με την Ντιναμό:

«Το πρόβλημα μας ήταν ότι μπήκαμε στο ρυθμό τους, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και σε αυτόν τον τομέα. Κερδίσαμε δίκαια και σε αυτό το ματς. Η Ντιναμό έδειξε ότι έχει χαρακτήρα. Αξίζουν συγχαρητήρια και στους 15 παίκτες».

Ο Ομπράντοβιτς – που δε δέχθηκε να απαντήσει ποιον από τους Ολυμπιακό, Ταού θα προτιμούσε για αντίπαλο – παραχώρησε τετραήμερο ρεπό στους παίκτες του.

Από την πλευρά του, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς άφησε τον Ολυμπιακό εκτός των τεσσάρων καλύτερων ομάδων στην Ευρώπη.

«Ο Παναθηναϊκός, η ΤΣΣΚΑ και η Ταού είναι οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η ΤΣΣΚΑ έχει την εμπειρία, η Ταού το ταλέντο και ο Παναθηναϊκός την έδρα και τον καλύτερο προπονητή.

» Δεν έχει, όμως, τον παίκτη ηγέτη. Εμείς δεν μπορούσαμε άλλο. Η ομάδα μας είναι σε κακή κατάσταση» είπε ο «Ντούντα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr