
Στις 13 Μαΐου θα ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα
Την ημερομηνία που επιθυμούσε από την αρχή ο Ότο Ρεχάγκελ να λήξει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα επέλεξε, έστω και από... σπόντα (αναβολή δραστηριοτήτων στα ομαδικά αθλήμα έως τις 13 Απριλίου), και η διοργανώτρια αρχή. Έτσι, το φετινό πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στις 13 Μαΐου.
71
Την ημερομηνία που επιθυμούσε από την αρχή ο Ότο Ρεχάγκελ να λήξει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα επέλεξε, έστω και από… σπόντα (αναβολή δραστηριοτήτων στα ομαδικά αθλήμα έως τις 13 Απριλίου), και η διοργανώτρια αρχή. Έτσι, το φετινό πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στις 13 Μαΐου.
Αυτό σημαίνει πως η επόμενη αγωνιστική (27η) θα διεξαχθεί κανονικά στην επανέναρξη των εθνικών πρωταθλημάτων στις 15 Απριλίου και στη συνέχεια θα γίνουν η 28η στις 22 Απριλίου, η 29η στις 29 Απριλίου και η 30ή στις 13 Μαΐου. Ενδιάμεσα, στις 5 Μαΐου, θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Μετά την επέκταση της αγωνιστικής περιόδου κατά μία εβδομάδα, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αναζητήσει άλλη έδρα για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής εναντίον της Κέρκυρας, αφού το ΟΑΚΑ θα είναι κλειστό, λόγω εργασιών για τον τελικό του Champions League.
Επίσης, κατά τη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκα ανακοινώθηκε ότι το νέο πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 26 Αυγούστου 2007 και θα ολοκληρωθεί στις 11 Μαΐου 2008.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Voucher παιδικών σταθμών: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Νέα πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η Ρένα Δούρου με 7 «ναι» και ένα λευκό – Το πρώτο μήνυμα που έστειλε
- Φαράγγι της Σαμαριάς: Ολονύχτια επιχείρηση για τη διάσωση Βέλγου τουρίστα
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»

