Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυλαία στο Συνέδριο Επανίδρυσης της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ

Αυλαία στο Συνέδριο Επανίδρυσης της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή οι εργασίες του Συνεδρίου για την Επανίδρυση της νεολαίας ΠΑΣΟΚ με την ανάδειξη των μελών της Εθνικής Αντιπροσωπείας. Η πλειοψηφία του συνεδρίου ψήφισε κατά της αναθεώρησης του άρθρου 16 του Συντάγματος.

30

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή οι εργασίες του Συνεδρίου για την Επανίδρυση της νεολαίας ΠΑΣΟΚ με την ανάδειξη των μελών της Εθνικής Αντιπροσωπείας. Στην ψηφοφορία έλαβαν μέρος πάνω από 5.000 σύνεδροι.

Στη συνεδρίαση σημειώθηκαν αντιπαραθέσεις μεταξύ των συνέδρων, τις οποίες προσπάθησε να αμβλύνει με τις παρεμβάσεις του ο Κώστας Σκανδαλίδης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος και υπεύθυνος για τη νεολαία.

«Οι 90.000 άνθρωποι δεν είναι κανενός περιουσία και οι 6.000 άνθρωποι δεν εκφράζονται, δεν κληρονομούνται από κανέναν. Είδα παιδιά να κλαίνε επειδή δε διαπιστεύτηκαν, και έφυγαν από τη μια άκρη της Ελλάδας, όχι για να έρθουν σε έναν ιππόδρομο, που παλεύουν οι Βένετοι με τους Πράσινους και πάνω να υπάρχει η επιγραφή εν τούτω νίκα» είπε ο κ. Σκανδαλίδης.

Ο κ. Σκανδαλίδης ανέφερε ότι τα προβλήματα ακουμπούν στο ΠΑΣΟΚ του σήμερα αλλά έχουν τις ρίζες τους και σε παλιές πρακτικές, ενώ μίλησε επίσης για «τις περιβόητες ταμπέλες» με τις οποίες, όπως είπε, ζει χρόνια η οργάνωση: «Ποιος είναι ο πιο δημοκράτης, ο πιο εκσυγχρονιστής, ο πιο Παπανδρεϊκός».

Η πλειοψηφία του συνεδρίου ψήφισε κατά της αναθεώρησης του άρθρου 16 του Συντάγματος προς την κατεύθυνση της ίδρυσης μη κρατικών πανεπιστημίων.

Ο κ. Σκανδαλίδης υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων μεταξύ κυβέρνησης και ΠΑΣΟΚ για την πορεία της ανώτατης εκπαίδευσης, ενώ έκανε έκκληση ενότητας και γόνιμης ιδεολογικής αντιπαράθεσης, «για να γίνει το άλμα και να ξαναμπεί η νεολαία στη πρωτοπορία των αγώνων».

Το βράδυ του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου απηύθυνε χαιρετισμό στα μέλη της νεοαλαίας υπενθυμίζοντας τα λόγια του Ανδρέα Παπανδρέου ότι «μια νεολαία που πιστεύει στον εαυτό της, κανείς δεν μπορεί να την σταματήσει».

Η νεολαία φέρνει την ανάσταση στη χώρα μας, είναι η νέα γενιά που φέρνει την ανατροπή, είπε ο Γιώργος Παπανδρέου και πρόσθεσε: «Εγγυόμαστε μια Ελλάδα των αξιών, μια Ελλάδα που θα βάλει τις ηθικές αρχές μπροστά και δεν θα φθείρεται, δεν θα παρασύρεται από τη διαφθορά, από τους διάφορους ημέτερους, από τις διάφορες σπείρες που σήμερα λυμαίνονται το Δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία, το δικό σας μέλλον.»

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του συνεδρίου της νεολαίας ΠΑΣΟΚ που ολοκλήρωσε τις εργασίες του αργά το βράδυ απόψε στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ειναι τα ακόλουθα:

Ν.Ανδρουλάκης, Δ.Διαμαντίδης, Π.Σημανδηράκης, Κ.Τριαντάφυλλος, Γ.Αλεβιζάκης, Α.Σαουλίδης, Κ.Μπελτεγρής, Π.Χριστίδης, Κ.Τριανταφυλλάκης, Σ.Βαδιάς, Μ.Κουργιάλης, Ε.Ελευθεριάδης, Κ.Πανταζής, Ν.Διαθεσόπουλος, Ν.Βουδούρης , Α.Λούτας, Μ.Καλατζόπουλος, Π.Πακάλης, Ι.Παπάζογλου, Σ.Ζαρμπαλάς, Α.Σελούδης , Ι.Γρηγοριάδης, Γ.Κράλλης, Γ.Σαριδάκης, Λ.Λαμπρόγιαννης, Ε.Καρδάρας, Ι.Βασαριώτης, Α.Μανιάτης, Γ.Χιονίδης, Ι.Ρέντζος, Α.Ζάχος, Ν.Μήλης, Ν.Παπαβασιλείου, Γ.Σιακάς, Ι.Γρίσπος, Χ.Πατίκας, Ε.Γκλάκας, Α.Μοσχόπουλος, Λ.Ζαλοκώστας, Γ.Κανελακόπουλος, Α.Ελευθεριάδης, Ο.Μουστακίδης, Γ.Αγγελετάκης, Σ.Βρυλλάκης, Ι.Παπαιωάννου, Κ.Τοροσίδης, Α.Δούρβης, Κ.Μπούρας, Ε.Καμπάνος, Α.Σαμιωτάκης, Α.Δούναβη, Π.Στεφάνου, Θ.Μωραίτης, Κ.Ρόδης, Δ.Τσερτικίδου, Μ.Λαμπιδάκης, Σ.Λουκάκης, Α.Σιώκας , Γ.Αρκαδινός, Σ.Μονοπόρτης, Ι.Ραψωμανίκης, Μ.Καλογιαννάκης, Χ.Καρτζαγκούλης, Θ.Βασιλόπουλος, Γ.Ανδρουλιδάκης. Θ.Καρδίμης, Α.Χαριτόπουλος, Κ.Δεληγιάννης, Ι.Λεονταράκης, Θ.Αναστασίου, Ι.Μαράκλης, Τ.Κόλλιας, Α.Παπαδοπουλου, Ν.Μοίρας, Δ.Μουσταφέρης, Α.Σουλιτσιώτη,

Ακολουθούν με ποσόστωση εκλεγείσες οι : Αννα Νικολάου, Αννα Δαφέρμου, Πασχαλίνα Νικολακάρου, Μαρία Χαρδαλιά, Μαρία Φούντα, Αναστασία Παντερέλη, Παρασκευή Κατσάνη, Ρόζα Εδιαρόγλου, Ελένη Μπαλαμωτή, Σωτηρία Χουβαρδά, Καφενία Κλιάτση, Πετρούλα Ρέντζου, Σωτηρία Θεοδωσιάδη , Βασιλική Καρδίμη, Ελευθερία Σπυριδάκη, Μαρία Γαλλίου, Ευανθία Ελευθεριάδου, Αννα Γιαννίκου, Αριστέα Καζάκου, Γεωργία Παπαρίζου, Δήμητρα Ρούσσα, Μαρία Κουκουδάκη, Ελισάβετ Κουρνελάκη, Ευρυδίκη Ρούτη, Βαρβάρα Νταλιάνη, Παρθένα Ιντζέ, Χριστίνα Παπαντώνη, Ελισσάβετ Πολίτη, Κυριακή Παπαδάκη, Δήμητρα Τιτονίδου, Αικατερίνη Παπαβασιλείου, Ευαγγελία Μάνη, Ελένη Δομπράκη, Ελένη Κουδάρα, Κρυσταλία Αρμενάκη, Αγνή Σμπόνια, Γεωργία Τερζή, Μαργαρίτα Πλαγκούλη, Κλεονίκη Βλάχου, Ευαγγελία Μπαλή, Αγγελική Τουλάτου, Αγγελική Ξεξάκη, Ελευθερία Σκουφά και Αννα Πέτα.

Τη Δευτέρα θα ανακοινωθεί το επίσημο πρακτικό της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής Καταστατικου και πιστοποίησης ΠΑΣΟΚ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024