
Ο Ηλυσιακός νίκησε 2-1 τον Μεσσηνιακό, τραυματίστηκε ο βοηθός διαιτητή
Με δύο κεφαλιές του Μαρκομιχάλη, ο Ηλυσιακός νίκησε στην έδρα του 2-1 τον Μεσσηνιακό. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 71 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκαρόζη, ωστόσο οι γηπεδούχοι, που στο επόμενο λεπτό είχαν δοκάρι με τον Κοζανίδη, «γύρισαν» το παιχνίδι. Με ασθενοφόρο αποχώρησε ο βοηθός διαιτητή Ρεμιδιανάκης.
66
Με δύο κεφαλιές του Μαρκομιχάλη (73, 80), ο Ηλυσιακός νίκησε στην έδρα του 2-1 τον Μεσσηνιακό, στον αγώνα που έκλεισε την αυλαία της 24ης ημέρας της Β Εθνικής κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 71 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκαρόζη, ωστόσο οι γηπεδούχοι, που στο επόμενο λεπτό είχαν δοκάρι με τον Κοζανίδη, «γύρισαν» το παιχνίδι.
Στο 30 τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι ο βοηθός διαιτητή Ρεμιδιανάκης, ο οποίος αποχώρησε με ασθενοφόρο και αντικαταστάθηκε από τον 4ο διαιτητή Καραγκούνια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: 38 νεκροί και πάνω από 400 τραυματίες από τις 22 Ιουνίου – Επίθεση σε στρατιωτική βάση στη Συρία
- Ανεξάρτητος βουλευτής και ο Διονύσης Καλαματιανός
- Βριλήσσια: Σκύλος επιτέθηκε σε 66χρονο τον τραυμάτισε και σκότωσε το σκυλάκι του – Χειροπέδες στην ιδιοκτήτρια
- Συμπληρώματα διατροφής σκύλου: Πότε είναι απαραίτητα για την υγεία του
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φορτούνα Σιτάρντ στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας
- Κιμ Καρντάσιαν: Πέθανε η γιαγιά της – Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας




