89

Ο τραυματισμός του Αγγελου Χαριστέα στη λευκή ισοπαλία της Φέγενορντ με την Αλκμααρ την Κυριακή έκανε τον Ότο Ρεχάγκελ να «καρδιοχτυπήσει» εν όψει των κρίσιμων αγώνων της εθνικής Ελλάδας για τα προκριματικά του Euro 2008.

Παρ όλα αυτά, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε τη Δευτέρα ο Έλληνας στράικερ, έδειξαν ότι έχει υποστεί τράβηγμα στο δικέφαλο του μηριαίου και θα χρειαστεί δέκα ημέρες αποθεραπείας.

Εάν χάσει το παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Βίλεμ, αναμένεται να είναι έτοιμος για τους αγώνες με την Τουρκία στις 24 Μαρτίου και τη Μάλτα στις 28 τοιυ ίδιου μήνα.

Όπως αναφέρεται στο επίσημο site της ολλανδικής ομάδας, ο τραυματισμός του Χαριστέα θα είναι απώλεια για τη Φέγενορντ, καθώς ο Έλληνας άσος θα χρειαστεί να απουσιάσει από τον αγώνα με τη Βίλεμ, αλλά, εκτός απροόπτου, θα μπορέσει να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr