Τελευταίος αγώνας για την πρόκριση στα ημιτελικά για Πανιώνιο και Χιρόνα στην Ισπανία
Τον πλέον κρίσιμο αγώνα του δίνει την Τετάρτη ο Πανιώνιος στο EuroCup στην Ισπανία. Οι «κυανέρυθροι» αντιμετωπίζουν σε τρίτο αγώνα την ισπανική Χιρόνα στις 21:45 στο «Παμπελόν Φανταζάου» για τα προημιτελικά και με νίκη προκρίνονται στα ημιτελικά.
Τον πλέον κρίσιμο αγώνα του δίνει την Τετάρτη ο Πανιώνιος στο EuroCup στην Ισπανία. Οι «κυανέρυθροι» αντιμετωπίζουν σε τρίτο αγώνα την ισπανική Χιρόνα στις 21:45 στο «Παμπελόν Φανταζάου» για τα προημιτελικά και με νίκη προκρίνονται στα ημιτελικά.
Οι Ισπανοί επικράτησαν 76-68 εντός έδρας στον πρώτο αγώνα, αλλά οι ελπίδες για «sweep» εξανεμίστηκαν στο κλειστό του «Ελληνικού», όταν ο Πανιώνιος επιβλήθηκε της ισπανικής ομάδας, 82-69.
Η αποστολή του Πανιωνίου μετέβη στην Ισπανία με τον Αλεκσάνταρ Σούμπαρα ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα επί ισπανικού εδάφους λόγω τραυματισμού.
Ήδη, στα ημιτελικά έχουν προκριθεί η ιταλική Βίρτους Μπολόνια και η Εστουντιάντες με 2-0 απέναντι σε Τουρκ Τέλεκομ και Ντιναμό Μόσχας Περιχώρων αντίστοιχα.
Σε τρίτο αγώνα θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα ημιτελικά Αζοβμας Μάριουπολ και ΑΕΛ στον μεταξύ τους αγώνα στην Ουκρανία.
Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της προημιτελικής φάσης του EuroCup
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Ο Κάρλος Βινίσιους της Γκρέμιο, μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ πριν από δύο καλοκαίρια, έχασε τρία πέναλτι μέσα σε διάστημα έξι λεπτών -για την ίδια μάλιστα φάση- στο τελευταίο ματς της ομάδας του για το Κόπα Σουνταμερικάνα...