
Στην τετράδα Μπλάκμπερν και Γουότφορντ, ρεβάνς για Τσέλσι και Τότεναμ
Μπλάκμπερν και Γουότφορντ προκρίθηκαν στους «4» του Κυπέλλου Αγγλίας, αφού νίκησαν τη Μάντσεστερ Σίτι με 2-0 στο «Ιγουντ Παρκ» και την Πλίμουθ με 1-0 εκτός έδφρας, αντίστοιχα. Σε επαναληπτικό στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» θα κριθεί το ποια από τις Τότεναμ ή Τσέλσι θα πάρει το «εισιτήριο», καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
66
Μπλάκμπερν και Γουότφορντ προκρίθηκαν στους «4» του Κυπέλλου Αγγλίας, αφού νίκησαντη Μάντσεστερ Σίτι με 2-0 στο «Ιγουντ Παρκ» και την Πλίμουθ με 1-0 εκτός έδφρας, αντίστοιχα.
Τα τέρματα των «Ρόβερς» σημείωσαν οι Ααρον Μοκοένα (28) και Ματ Ντερμπισάιρ (90), ενώ για την Γουότφορντ σκόραρε ο Μπουάζα στο 21.
Με τους «πολίτες» αγωνίστηκε για 14 λεπτά ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος αντικατέστησε στο 76τον Ντίτμαρ Χάμαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπλάκμπερν τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μοκοένα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 69.
Σε επαναληπτικό στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» θα κριθεί το ποια από τις Τότεναμ ή Τσέλσι θα πάρει το «εισιτήριο» για τους «4» του Κυπέλλου Αγγλίας, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», σε αναμέτρηση για τους προημιτελικούς της διοργάνωσης. Τα τέρματα των «πετεινών» σημείωσαν οι Μπερμπάτοφ (5), Εσιέν (28 αυτογκόλ) και Γκαλί (36), ενώ το δρόμο προς τα δίχτυα για τους πρωταθλητές βρήκαν οι Λάμπαρντ (22, 71) και Καλού (86).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ισραήλ κατέλαβε εδάφη της Συρίας στην επαρχία Κουνέιτρα
- Αυστρία: Ποντικοφάρμακο βρέθηκε σε βάζο βρεφικής τροφής – Η εταιρεία ανακάλεσε όλες τις τροφές της
- Φορεσιά πολέμου
- Γιορτή σήμερα 20 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.04.2026]
- Ανταρκτική: Το ακραίο σχέδιο για να αποτραπεί η άνοδος της στάθμης της θάλασσας





