66

Το Αιγάλεω ήταν πολύ καλύτερο από τον Μακεδονικό στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε μία εύκολη νίκη με 84-63 και παράλληλα δύο πολύτιμους πόντους στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Το «Σίτι» έφτασε τους 26 βαθμούς, αφήνοντας τους «πράσινους» στην τελευταία θέση της κατάταξης με 23.

Οι δύο ομάδες παρουσίασαν καλό θέαμα στην έδρα του «Σίτι» και το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από τα πρώτα λεπτά.

Το σκορ της πρώτης περιόδου ήταν 21-19 με το Αιγάλεω να έχει το προβάδισμα, χάρη στην καλή εμφάνιση των Σούλη και Πέττα.

Στο 15 ο Μακεδονικός με καλάθια του Τζακόπουλου πέρασε μπροστά στο σκορ (29-26), αλλά το Αιγάλεω αντέδρασε άμεσα.

Ο Κλαρκ ήταν άποντος ώς εκείνο το σημείο του αγώνα, αλλά μέσα σε 5 λεπτά σημείωσε 7 πόντους και το Αιγάλεω πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του 40-35, (20).

Στην 3η περίοδο το Αιγάλεω κυριάρχησε στο παρκέ. Ο Μακεδονικός έδειξε να μην έχει άλλες δυνάμεις και το Αιγάλεω έβαλε τις βάσεις της νίκης.

Με οδηγό τον Κέιντρεν Κλαρκ η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου προηγήθηκε στο 30 με 60-48. Η τελευταία περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και το Αιγάλεω έφτασε εύκολα στο τελικό 84-63 που του δίνει 2 βαθμούς που μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμοι στη συνέχεια.

Τα δεκάλεπτα: 21-19, 40-35, 60-48, 84-63

Διαιτητές: Μουζάκης, Ηλιόπουλος, Μάνος.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θανάσης Σκουρτόπουλος): Σουρλης 2, Αντερσον 22 (5), Πέττας 7, Κουκουράβας, Παπαδημητρίου, Κλαρκ 17 (1), Αγγελακόπουλος 2, Λάκσα 6 (2), Καλλινικίδης 7 (1), Σούλης 19, Ανθης 2.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Αντώνης Μπαξεβάνης): Καράβολας 12 (2), Ιλιτς 2, Μοντγκόμερι 4, Μίσιτς 13 (1), Χατζηπέτρου 10, Αντωνιάδης, Καραδολάμης 5 (1), Τζακόπουλος 12 (2), Πασαλίδης, Πάβλοβιτς 4, Τουτζιαράκης, Βάθης 1.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ