
Οριστικά στις 29 Απριλίου η λήξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα
Μπορεί ο Ότο Ρεχάγκελ να είχε ζητήσει την παράταση της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ώστε να εξυπηρετηθεί η εθνική ομάδα, ωστόσο το ΔΣ της Σούπερ Λίγκα ήταν κάθετα αντίθετο στο θέμα αυτό και επέμεινε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στην ημερομηνία, που ευθύς εξ αρχής είχε οριστεί, δηλαδή στις 29 Απριλίου. Έτσι, η ΕΠΟ ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι δέχεται την ημερομηνία αυτή.
71
Μπορεί ο Ότο Ρεχάγκελ να είχε ζητήσει την παράταση της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ώστε να εξυπηρετηθεί η εθνική ομάδα, ωστόσο το ΔΣ της Σούπερ Λίγκα ήταν κάθετα αντίθετο στο θέμα αυτό και επέμεινε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στην ημερομηνία, που ευθύς εξ αρχής είχε οριστεί, δηλαδή στις 29 Απριλίου.
Έτσι, η ΕΠΟ ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι δέχεται την ημερομηνία αυτή.
Η απόφαση ελήφθη στη συνεδρίαση του ΔΣ της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, το οποίο ακόμη αποφάσισε τη συγκρότηση τριμελούς επιτροπής, που θα έχει επαφές με τη Σούπερ Λίγκα, στο πλαίσιο διαλόγου των δύο φορέων με αντικείμενο τη διαιτησία και εν όψει του καταρτισμού του τελικού σχεδίου προτάσεων επί του θέματος, οι οποίες θα τεθούν υπό την έγκριση της προσεχούς Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ.
Στην επιτροπή της Ομοσπονδίας θα συμμετάσχουν οι κ. Σιντόρης, Φύριος και Τοπολιάτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δύο αμερικανοί «εκπαιδευτές» και δύο μεξικανοί νεκροί μετά από επιχείρηση εναντίον των καρτέλ
- Νέες εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων από τη Βόρεια Κορέα
- Το Ισραήλ κατέλαβε εδάφη της Συρίας στην επαρχία Κουνέιτρα
- Αυστρία: Ποντικοφάρμακο βρέθηκε σε βάζο βρεφικής τροφής – Η εταιρεία ανακάλεσε όλες τις τροφές της
- Φορεσιά πολέμου
- Γιορτή σήμερα 20 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο





