Δεν πρόκειται για εναλλακτικές διακοπές αλλά για μια γερή δόση συμπυκνωμένης εμπειρίας ζωής. Έτσι περιγράφει η εθελόντρια Εβίτα τη συμμετοχή της σε ένα πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας!
Πρόκειταιγια μια ευκαιρία να επισκεφθείτε έναν τόπο όχι ως απλός τουρίστας αλλά ως φιλοξενούμενος των κατοίκων του:Θα προσφέρετε το χρόνο και το κέφισας για 2-3 εβδομάδες, θα γνωρίσετε «από μέσα» την τοπική κοινωνία, θα συνεργαστείτε και θα κάνετε φίλους από όλο τον κόσμο, και θα κερδίσετε αξέχαστες εμπειρίες.

Η ΕΛΙΞ, για 22η χρονιά, πραγματοποιεί διεθνείς εθελοντικές δράσεις, ή αλλιώς προγράμματα εθελοντικής εργασίας (workcamps) στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με αντικείμενο την προστασία του περιβάλλοντος, τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς, την προώθηση του πολιτισμού και την κοινωνική προσφορά. Σε συνεργασία με Δήμους και Κοινότητες καθώς και με εθελοντές από όλο τον κόσμο, διοργανώνονται φέτος 19 προγράμματα εθελοντικής συμμετοχής και εργασίας σε 10 περιοχές της Ελλάδας, ενώ αποτελεί φορέας αποστολής ελλήνων εθελοντών σε πάνω από 50 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Πληροφορίες,210 3825506, communication@elix.org.gr, www.elix.org.gr