71

Ντέρμπι χωρίς Ριβάλντο γίνεται; Δεν γίνεται, απαντά ουσιαστικά ο ίδιος ο Βραζιλιάνος, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή με την υπόλοιπη ομάδα και έτσι τέθηκε στη διάθεση του Τάκη Λεμονή για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Αντίθετα, ο πυρετός του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς δεν υποχώρησε και έτσι ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα συνεχίσει την ειδική αγωγή, χάνοντας την ευκαιρία να αγωνιστεί στο ντέρμπι του Φαλήρου.

Ανησυχία υπάρχει για τον Ερόλ Μπουλούτ, του οποίου σε μία φάση, προς το τέλος της προπόνησης, «γύρισε» το χειρουργημένο πόδι και θα υποβληθεί το βράδυ της Παρασκευής σε ακτινολογικό έλεγχο.

Κανονικά γυμνάστηκε ο Ζεβλάκοφ, ούτως ή άλλως, όμως, το ατομικό πρόγραμμα που ακολούθησε την Πέμπτη ήταν για προληπτικούς λόγους.

Από εκεί και πέρα, ο Γρηγόρης Γεωργάτος άρχισε προπόνηση με την ομάδα, όμως προς το τέλος ένιωσε ένα σφίξιμο στους οπίσθιους μηριαίους και αποχώρησε.

Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου έκανε θεραπεία, ενώ οι Μπαμπανγκίντα, Νε και Πατσατζόγλου συνέχισαν το ειδικό πρόγραμμα, αλλά σε αυξημένους ρυθμούς.

Το Σάββατο οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 18:00.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ