Εξακολουθεί να πονάει ο Κωνσταντίνου, ανοιχτό το ενδεχόμενο εγχείρησης
Τελικά μάλλον είχε δίκιο ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, όταν κατά το προπονητικό δίτερμα της Πέμπτης αντέδρασε σε ένα δυνατό μαρκάρισμα του Μίλος Μάριτς, που έγινε στο σημείο, όπου έχει το πρόβλημα. Την Παρασκευή, ο Κύπριος επιθετικός του Ολυμπιακού αναγκάστηκε να πάει στον Λάκη Νικολάου για εξετάσεις και, όπως διαπιστώθηκε, υπάρχει ερεθισμός.
89
Τελικά μάλλον είχε δίκιο ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, όταν κατά το προπονητικό δίτερμα της Πέμπτης αντέδρασε σε ένα δυνατό μαρκάρισμα του Μίλος Μάριτς, που έγινε στο σημείο, όπου έχει το πρόβλημα.
Την Παρασκευή, ο Κύπριος επιθετικός του Ολυμπιακού αναγκάστηκε να πάει στον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού, Λάκη Νικολάου, για εξετάσεις και, όπως διαπιστώθηκε, υπάρχει ερεθισμός.
Το θέμα είναι κατά πόσο έχει επηρεαστεί ο προηγούμενος τραυματισμός του ποδοσφαιριστή στη δεξιά ποδοκνημική. Αυτό θα διαπιστωθεί σε νέες εξετάσεις, τις οποίες θα κάνει ο παίκτης στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Στη συνέχεια θα αποφασιστεί εάν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείρηση ή όχι.
Ο Κωνσταντίνου εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πόδι, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει παραπάνω από τρεις μήνες από τις 22 Νοερμβρίου και το παιχνίδι με τη Βαλένθια στο «Μεστάγια» για το Champions League, όταν και ξεκίνησαν τα προβλήματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ντε λα Φουέντε: «Ο Γιαμάλ δεν έχει κάνει ακόμα το καλύτερο παιχνίδι του στο Μουντιάλ»
- Εθνική Ισπανίας: «Είκοσι χρόνια από το Μουντομπάσκετ 2006 που άλλαξε για πάντα τον ισπανικό αθλητισμό»
- Χάντμπολ: Νίκη για την Εθνικη Νέων κόντρα στη Σερβία (30-28)
- O Σλάβεν Μπίλιτς επέστρεψε στον πάγκο της Εθνικής Κροατίας μετά από 14 χρόνια
- Ο Μοντέρο αποθέωσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού – «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον απίθανο κόσμο μας» (pic)
- Ο Βασίλης Τολιόπουλος και η σύζυγός του χόρεψαν «πότε Βούδας, πότε Κούδας» στη βάφτιση του γιου τους (vid)
- Κουμπαρσί: «Δεν μας φοβίζει ο Εμπαπέ»
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Τυρί, ρύζι, καφέ, γάλα και… FIFA ranking (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442