
Προσωρινή αναστολή του «στοιχήματος» στην Τουρκία ανακοίνωσε η Intralot
Η Intralot, δεύτερη μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρεία συστημάτων τυχερών παιχνιδιών, ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι η τουρκική λοταρία Spor Toto, ανέστειλε προσωρινά το παιχνίδι «Στοίχημα» στην Τουρκία. Η Intralot διαχειρίζεται το παιχνίδι έως τα τέλη του 2011.
27
Η Intralot, δεύτερη μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρεία συστημάτων τυχερών παιχνιδιών, ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι η τουρκική λοταρία Spor Toto, ανέστειλε προσωρινά το παιχνίδι «Στοίχημα» στην Τουρκία.
«Τo Spor Toto αποφάσισε την προσωρινή αναστολή του παιχνιδιού, η οποία, κατά την εκτίμηση της εταιρίας, θα έχει διάρκεια μερικές ημέρες» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Η Intralot είπε ότι η αναστολή αποφασίστηκε, καθώς οι διαδικασίες ανάθεσης της νέας σύμβασης για την διοργάνωση του Στοιχήματος στην Τουρκία δεν έχουν ολοκληρωθεί.
H Intralot διαχειρίζεται το Στοίχημα στην Τουρκία μέσω της θυγατρικής της Inteltek έως τα τέλη του 2011.
Τον προηγούμενο μήνα, το τουρκικό κοινοβούλιο ψήφισε νόμο που επιτρέπει στην εταιρία να συνεχίσει την διοργάνωση του κερδοφόρου αθλητικού στοιχήματος στην Τουρκία.
Η Intralot έχει πει ότι η συνέχιση του παιχνιδιού θα γίνει με απευθείας ανάθεση ή με άλλο πρόσφορο τρόπο μέχρι την πραγματοποίηση νέου διαγωνισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μαύρος καπνός σκεπάζει τη Μόσχα: Συγκλονιστικές εικόνες μετά τις επιθέσεις της Ουκρανίας στη Ρωσία – 8 νεκροί
- Γαλλικά ΜΜΕ: «Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση Φρανσίσκο»
- Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση επιβεβαιώνει ότι όταν το ψεύδος αποκαλύπτεται, δεν υπάρχει άλλο καταφύγιο από το θράσος
- «Θέλημα Θεού; Προφητεία;» – Μέσι και Λουίς ντε λα Φουέντε για το viral κλικ με τον Γιαμάλ – «Μοιραία μαζί»
- Macron, Merz Push to Revive Franco-German Defense Ties
- Ολυμπιακός: Μια εβδομάδα εκτός ο Σιπιόνι
