89

Από την… πίσω πόρτα έφυγαν οι παίκτες του Ηρακλή κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα και τη νέα ήττα (0-3), που έβαλε την ομάδα σε ακόμα μεγαλύτερες περιπέτειες.

Ο λόγος ήταν ό,τι έξω από την αίθουσα αφίξεων περίμεναν την αποστολή περίπου 100 αγανακτισμένοι οπαδοί του «Γηραιού».

Αν και οι περισσότεροι παίκτες ζήτησαν να βγουν από την κανονική έξοδο, με απόφαση της αστυνομίας και με στόχο να αποφευχθούν τα χειρότερα, οι ποδοσφαιριστές φυγαδεύτηκαν από άλλη έξοδο.

Κανονικά βγήκαν οι Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Γιώργος Φανάρας, οι οποίοι άκουσαν τα έντονα παράπονα των φιλάθλων, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, τους έλεγαν: «Σώστε την ομάδα. Κάντε ό,τι είναι δυνατόν, για να βγούμε από το αδιέξοδο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr