Η Eurobank διέθεσε 7,4 εκατ. μετοχές προς 29,4 ευρώ ανά μετοχή
H Eurobank ολοκλήρωσε τη διάθεση 7.451.005 ιδίων μετοχών προς 29,40 ευρώ ανά μετοχή, με τη μέθοδο του βιβλίου προσφορών σε θεσμικούς επενδυτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αντλώντας συνολικά το ποσό των 220 εκατ. ευρώ περίπου.
28
H Eurobank ολοκλήρωσε τη διάθεση 7.451.005 ιδίων μετοχών προς 29,40 ευρώ ανά μετοχή, με τη μέθοδο του βιβλίου προσφορών σε θεσμικούς επενδυτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Το συνολικό ποσό που άντλησε η τράπεζα ανέρχεται σε 220 εκατ. ευρώ περίπου, τα οποία θα ενισχύσουν τα ίδια κεφάλαια.
Συντονιστές της διάθεσης στο εξωτερικό ήταν οι Citigroup, Deutsche Bank, London Branch και JP Morgan Securities. Συντονιστής έκδοσης για την Ελλάδα ήταν η EFG Eurobank Χρηματιστηριακή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κίνα: Ζωολογικός κήπος κλείδωσε τα ζώα για να αποτρέψει τη διαφυγή τους εξαιτίας τυφώνα – «Είναι εξωφρενικό»
- Σισμανόγλειο: Ποινική δίωξη για εμπρησμό από πρόθεση στον 76χρονο
- Γιατροί Χωρίς Σύνορα: Καλούν για «πολιτική αφύπνιση» – Για τις επιθέσεις εναντίον ιατρικών εγκαταστάσεων
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Μοχάμεντ Τάρεκ (pic)
- Τροχαίο με μοτοσικλέτα στον Περιφεριακό Θεσσαλονίκης: Τραυματίστηκε σοβαρά ανήλικη συνεπιβάτης
- Πρώτη επιτυχής δοκιμή επαναχρησιμοποιούμενου πυραύλου από την Κίνα
- Δήμαρχος Κηφισιάς: Ο Βόρειος Τομέας δεν μπορεί να παραμένει εγκλωβισμένος ανάμεσα στη Λ. Κηφισίας και τον Κηφισό»
- Λεύκη: Από το στίγμα στις σύγχρονες θεραπευτικές δυνατότητες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-150x85.webp)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442