
Νέος πρόεδρος της ΕΝΑΕ εξελέγη ο νομάρχης Μεσσηνίας, Δημήτρης Δράκος
Ο Δημήτρης Δράκος, νομάρχης Μεσσηνίας, εξελέγη νέος πρόεδρος της ΕΝΑΕ με 11 ψήφους έναντι 10 που συγκέντρωσε η απερχόμενη πρόεδρος Φώφη Γεννηματά, η οποία έκανε λόγο για ολοκλήρωση της επιχείρησης κομματικοποίησης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.
92
Ο νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος εξελέγη την Τετάρτη νέος πρόεδρος της ΕΝΑΕ με 11 ψήφους έναντι 10 που συγκέντρωσε η απερχόμενη πρόεδρος Φώφη Γεννηματά.
Μετά την εκλογή του, ο κ. Δράκος δήλωσε ότι «θα είμαστε συναινετικοί σε όλα τα μεγάλα ζητήματα» και ανέφερε ως σημαντικές προκλήσεις τη διοικητική διαίρεση της χώρας και τη διαχείριση του Δ΄ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης.
Η απερχόμενη πρόεδρος Φώφη Γεννηματά είπε ότι «επιχείρηση κομματικοποίησης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, ολοκληρώθηκε με την εκλογή μονοκομματικού προεδρείου στην ΕΝΑΕ, αφού η πλειοψηφούσα παράταξη δεν πρότεινε -όπως συνέβη το 2003- συναινετικές διαδικασίες και διακομματικό προεδρείο».
Αντίπαλος του -ηπίου προφίλ και ατύπως εκλεκτού του κομματικού μηχανισμού- κ. Δράκου ήταν ο νομάρχης Δράμας Κ.Ευμοιρίδης, που χαρακτηρίζεται «σκληρός δεξιός» και αυτοπροτάθηκε για το αξίωμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τουρκία: Δικαστήριο ακύρωσε τις εκλογές για την ηγεσία του κύριου κόμματος της αντιπολίτευσης
- Slopaganda: Το Μάιο ο Τραμπ «έσπασε τα κοντέρ» της AI προπαγάνδας – Και δυστυχώς λειτουργεί
- Life Cycles: Τέσσερις Ελληνίδες εικαστικοί συναντιούνται σε μια έκθεση για τον χρόνο, τη μνήμη και τη συνέχεια
- Αναντιστοιχία δεξιοτήτων: Γιατί οι 4 στους 10 κάνουν δουλειές άσχετες από αυτό που σπούδασαν;
- Χαμός με τα διαρκείας του Ολυμπιακού, πάνω από 2.000 ανανεώσεις σε 4 ώρες
- Ιρανικά ΜΜΕ: ΗΠΑ και Ιράν πιθανόν συμφώνησαν στο τελικό προσχέδιο συμφωνίας – Θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες

