
Ο Παναθηναϊκός δίπλωσε την ΑΕΚ στο… σεντόνι, σόου Ολυμπιακού, βυθίζεται ο Ηρακλής
Ο Παναθηναϊκός συνέτριψε την ΑΕΚ με 4-1 στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ και ετοιμάζεται να κουνήσει το σεντόνι της επόμενης περιόδου. Το δικό του σόου έδωσε ο Ολυμπιακός στο «Καραϊσκάκη» με 4-1 επί του Ατρομήτου. O Eργοτέλης πήρε το διπλό από τον Ηρακλή με 1-0 και τον άφησε προτελευταίο. Ο ΟΦΗ εύκολα 2-0 την Καλαμαριά. Με Αντσουέ και Κοτσόλη, η Λάρισα 1-0 τον Πανιώνιο. Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Κέρκυρα και Ξάνθη (0-0).
26
Ο Παναθηναϊκός συνέτριψε την ΑΕΚ με 4-1 στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ και ετοιμάζεται να κουνήσει το σεντόνι της επόμενης περιόδου.
Ο Γκούμας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ο Νίνης έκανε το 2-0, ο Σαλπιγγίδης το 3-0 και ο Ίβανσιτς το 4-0 για τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Καπετάνος μείωσε σε 4-1 για την ΑΕΚ.
Το δικό του σόου έδωσε ο Ολυμπιακός στο «Καραϊσκάκη» με 4-1 επί του Ατρομήτου.
O Eργοτέλης πήρε το διπλό από τον Ηρακλή με 1-0 και τον άφησε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ ο ΟΦΗ κέρδισε εύκολα 2-0 την Καλαμαριά.
Με γκολ του Ανρί Αντσουέ επτά λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, η Λάρισα νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο στο Αλκαζάρ. Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Κέρκυρα και Ξάνθη, που έμειναν στο 0-0.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση
- Ο Τραμπ ζητά από την CENTCOM να ανοίξουν οι «πύλες της κολάσεως» κατά του Ιράν
- Κυβερνοεπίθεση στον ιστότοπο της κενυατικής προεδρίας – Οι χάκερ ζητούσαν ως λύτρα 5 bitcoin
- Βραζιλία: Το Ανώτατο Δικαστήριο απαγόρευσε στον Μιλέι να επισκεφθεί τον πρώην πρόεδρο Μπολσονάρο
- Πυρκαγιές στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη – Εκκενώθηκαν ισραηλινοί οικισμοί
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ


