Οι διαιτητές για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στο Κύπελλο UEFA
Ο Σκοτσέζος Κρεγκ Τόμσον θα διευθύνει τον πρώτο αγώνα για τους «32» του κυπέλλου UEFA, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Παρί Σεν Ζερμέν. Οσον αφορά στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Λανς, την Πέμπτη στο «Φελίξ Μπολάρ» για την ίδια διοργάνωση, διαιτητής θα είναι ο Σουηδός Γιόνας Ερικσον.
Ο Σκοτσέζος Κρεγκ Τόμσον θα διευθύνει τον αυριανό πρώτο αγώνα για τους «32» του κυπέλλου UEFA, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ (21:45), ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Παρί Σεν Ζερμέν.
Βοηθοί του Τόμσον θα είναι οι συμπατριώτες του, Μάρτιν Κράϊανς και Τομ Χιου Μέρφι, ενώ 4ος διαιτητής ορίσθηκε ο επίσης Σκωτσέζος, Ιαν Ρόμπερτσον Μπράινς.
Οσον αφορά στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Λανς, που θα διεξαχθεί (21:45) την Πέμπτη στο «Φελίξ Μπολάρ» για την ίδια διοργάνωση, διαιτητής θα είναι ο Σουηδός Γιόνας Ερικσον με βοηθούς τον συμπατριώτη του, Στέφαν Βίτμπεργκ, και τον Γάλλο, Κλοντ Κοβέ, ενώ 4ος διαιτητής ορίσθηκε ο Σουηδός, Μάρκους Στρόμπεργκσον.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.