
Ελεύθερος ο αστυνομικός που σκότωσε ληστή στο Μαρούσι
Ελεύθερος χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή ο αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ο οποίος κατηγορείτο ότι σκότωσε, σε καταδίωξη, ληστή του ταχυφαγείου Everest στο Μαρούσι.
71
Ελεύθερος χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή ο αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ο οποίος κατηγορείτο ότι σκότωσε, σε καταδίωξη, ληστή του ταχυφαγείου Everest στο Μαρούσι.
Ο αστυνομικός, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση καθ υπέρβαση των ορίων άμυνας, υποστηρίζει ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το ληστή.
Αποδίδει δε, το θανατηφόρο τραύμα στο κεφάλι του θύματος, στο ενδεχόμενο ο ληστής να γλίστρησε, με αποτέλεσμα η σφαίρα, που προοριζόταν για τα πόδια, να τον βρει στο κεφάλι.
Ο συνήγορός του προσκόμισε στην ανάκριση βίντεο από το ταχυφαγείο, στο οποίο, σύμφωνα με δηλώσεις του, φαίνεται οι δύο ληστές να οπλοφορούν την ώρα που μπαίνουν στο κατάστημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κάρμεν Ηλέκτρα: Εncore σαγήνης στο Playboy 30 χρόνια μετά – Ο Prince, η προδοσία, και οι συμβουλές σχέσεων
- Ραπίντ Βιέννης – Παναθηναϊκός 4-1: Κακή εικόνα για τους «πράσινους» στην πρόβα τζενεράλε (vid)
- LIVE: Αγγλία – Αργεντινή
- Μαρινάκης στη Λίγκα: «Δεν επιτρέπεται η ΕΠΟ να εκλέξει Πρόεδρο, απαγορεύεται»
- Τραγωδία στη Χαλκιδική: Πέθανε και ο πατέρας μετά τη σύζυγο και το βρέφος – Πώς συνέβη το σοκαριστικό τροχαίο
- Η πρώτη διαδικτυακή συζήτηση του Αλέξη Τσίπρα με τα μέλη της ΕΛΑΣ – Μια διαφορετική πολιτική λειτουργία ξεκινά

