Πέμπτη 30 Απριλίου 2026
weather-icon 23o
Ο Ρούσο επικρατέστερος διάδοχος του Κακιούση στο Μαρούσι

Ο Ρούσο επικρατέστερος διάδοχος του Κακιούση στο Μαρούσι

Ο Ντάρκο Ρούσο, γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους από τη θητεία του στον Απόλλωνα, θα είναι εκτός απροόπτου ο διάδοχος του Λ.Κακιούση στον πάγκο του Αμαρουσίου. Ο Σέρβος κόουτς αναμένεται στην Αθήνα την Τρίτη. Σε φορτισμένη ατμόσφαιρα, ο Λευτέρης Κακούσης αποχαιρέτησε τους πρώην παίκτες του.

89

Ο Ντάρκο Ρούσο, γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους από τη θητεία του στον Απόλλωνα, θα είναι εκτός απροόπτου ο διάδοχος του Λευτέρη Κακιούση στον πάγκο του Αμαρουσίου.

Την Τρίτη (13/2) ο Ρούσο θα έχει συνάντησει με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Αρη Βωβό και τον διευθύνοντα σύμβουλο, Παναγιώτη Αλεξανδρή. Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, ο σέρβος τεχνικός αναμένεται να καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο του Αμαρουσίου στο ματς του Σαββάτου (17/2) με την ΑΕΚ.

Σε περίπτωση που η συμφωνία με τον Ντάρκο Ρούσο επισημοποιηθεί, τότε θα είναι ο πρώτος ξένος κόουτς που θα κάτσει στον πάγκο του Αμαρουσίου.

Στο μεταξύ, σε φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα, ο Λευτέρης Κακούσης παραβρέθηκε στην προπόνηση της Δευτέρας (12/2) και αποχαιρέτησε τους παίκτες και τους συνεργάτες του, ζητώντας τους να μείνουν ενωμένοι και δυνατοί.

Τόσο η στάση του όσο και η γενικότερη συμπεριφορά του πρώην προπονητή της ομάδας, εντυπωσίασε την διοίκηση που έχει να λέει για το ήθος, την υπευθυνότητα και την ακεραιότητά του σε μια εποχή που ελάχιστοι επαγγελματίες επιδεικνύουν τέτοιου είδους ευαισθησίες.

Τέλος, αποφασίστηκε να γίνει μια νέα συνάντηση με τον Μαρκ Ντίκελ για να συζητηθεί το ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας, ώστε το Μαρούσι να έχει την δυνατότητα να ενισχυθεί με ξένο πλει μέικερ, εάν κι εφόσον βρει κάποιον κατάλληλο στην αγορά.

Who is who

O Ντάρκο Ρούσο είναι 45 ετών και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Μπεομπάνκα τη σεζόν 1995-96, ενώ παράλληλα ήταν και βοηθός προπονητή στην Εθνική ομάδα της Γιουγκοσλαβίας το 1996.

Στα μέσα της σεζόν 2000-01 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Παρτιζάν. Τον Νοέμβριο του 2001 μετακόμισε στην Χέμοφαρμ, όμως πριν συμπληρωθεί ένας μήνας έλυσε την συνεργασία του και ανέλαβε την Μπούντουτσνοστ.

Τη σεζόν 2002-03 μετακόμισε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Απόλλωνα, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α2 και τον οδήγησε ξανά στα μεγάλα σαλόνια της Α1. Επέστρεψε την περίοδο 2004-05, όμως έλυσε τη συνεργασία του με τους αχαιούς την επομένη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 30 Απριλίου 2026
Cookies