
Η Κύπρος ασκεί τα δικαιώματα της στο θέμα των πετρελαίων, λέει ο Τ.Παπαδόπουλος
Η κυπριακή κυβέρνηση ασκεί στο θέμα των πετρελαίων τα κυριαρχικά της δικαιώματα, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και την πρακτική που ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις, δήλωσε ο Κύπριος πρόεδρος Τάσσος Παπαδόπουλος.
38
Η κυπριακή κυβέρνηση ασκεί στο θέμα των πετρελαίων τα κυριαρχικά της δικαιώματα, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και την πρακτική που ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις, δήλωσε ο Κύπριος πρόεδρος Τάσσος Παπαδόπουλος.
Υπογράμμισε πως το θέμα των πετρελαίων είναι εντελώς χωριστό από τη λύση του Κυπριακού, ενώ για την επικείμενη επίσκεψη του, στις 21 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα, όπου θα συναντηθεί με τον Κώστα Καραμανλή, ανέφερε πως η συνάντηση αυτή καθορίστηκε πριν από πολύ καιρό και εντάσσεται στις συνεχείς επαφές με την Ελλάδα.
«Ασφαλώς συζητούμε όλα τα θέματα της επικαιρότητας, αλλά είναι λανθασμένο να λέμε ότι η επίσκεψη οφείλεται στο θέμα του πετρελαίου» επισήμανε.
Σε παρατήρηση δημοσιογράφων ότι στη συνέντευξη του, που δημοσιεύεται στο κυριακάτικο Βήμα, απευθύνει μήνυμα στην Τουρκία ότι η Λευκωσία θα προχωρήσει στο θέμα των πετρελαίων, ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε ότι όσο λιγότερα λέγονται για το θέμα αυτό τόσο το καλύτερο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Πάμε μια βόλτα;»: Τι θα δούμε στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη στο MEGA
- Classic Rock: Το μεγάλο αφιέρωμα για τους Rolling Stones έρχεται την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Int.: Έρχεται αυτό το Σάββατο μαζί με τα ΝΕΑ
- ΑΕΚ – Μπανταλόνα: Ώρα υπέρβασης και πρόκρισης για την Ένωση
- Πυρ ομαδόν κατά της πρότασης για δόμηση σε περιοχές Natura
- Ο Κάνιε Γουέστ κινδυνεύει με απαγόρευση εισόδου και στη Γαλλία

