
Συμφωνία Σουφλιά-Πηλαδάκη για την κατασκευή του νέου γηπέδου της Λάρισας
Οριστική συμφωνία στο θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου της Λάρισας επήλθε πριν από λίγο μεταξύ του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργου Σουφλιά, και του προέδρου της ΠΑΕ, Κώστα Πηλαδάκη.
66
Οριστική συμφωνία στο θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου της Λάρισας επήλθε πριν από λίγο μεταξύ του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργου Σουφλιά, και του προέδρου της ΠΑΕ, Κώστα Πηλαδάκη.
Μόλις πληροφορήθηκε τις δηλώσεις του υπουργού, ο «ισχυρός άνδρας» των «βυσσινί» τόνισε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την έκβαση της υπόθεσης. Χαίρομαι πολύ που τα πράγματα εξελίχθηκαν έτσι.»
Πλέον το όνειρο των οπαδών της ΑΕΛ για το νέο, υπερσύγχρονο γήπεδο στην τοποθεσία Πυρήνας Β της θεσσαλικής πρωτεύουσας βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην πραγματοποίησή του και στο άμεσο μέλλον θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες της κατασκευής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πώς ο τουρισμός θρέφει την ακρίβεια – Οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες ως δομικός παράγοντας του πληθωρισμού
- Ιορδανία: Δύο Αμερικανοί στρατιώτες νεκροί από πλήγμα του Ιράν σε βάση – Ένας αγνοείται
- Πώς η FIFA «κλειδώνει» την εμπορική χρήση του Μουντιάλ
- Ισχυρός καύσωνας προ των πυλών με θερμοκρασίες έως 42°C – Πότε θα δροσίσει
- Κόνιτσα: Επιχείρηση διάσωσης 53χρονης από το μονοπάτι Αώου
- Η στιγμή που 50χρονος βάζει φωτιά στην Άνοιξη Αττικής – Συνελήφθη για εμπρησμό από πρόθεση – Βίντεο ντοκουμέντο



