
Σε αμερικανικά χέρια και η Λίβερπουλ έναντι 700 εκατομμυρίων ευρώ
Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις των διοικούντων τη Λίβερπουλ με τους εκπροσώπους του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου, Τζορτζ Γκίλετ, ο οποίος πλέον είναι ο ιδιοκτήτης των «κόκκινων». Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, το κόστος της αγοράς των μετοχών θα φθάσει τα 700 εκατομμύρια ευρώ.
26
Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις των διοικούντων τη Λίβερπουλ με τους εκπροσώπους του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου, Τζορτζ Γκίλετ, ο οποίος πλέον είναι ο ιδιοκτήτης των «κόκκινων». Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, το κόστος της αγοράς των μετοχών θα φθάσει τα 700 εκατομμύρια ευρώ.
Οι παράγοντες της ομάδας του Aνφιλντ εντυπωσιάστηκαν από το γεγονός ότι ο Γκίλετ θα διαθέσει μεγάλα ποσά για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ομάδας, στο οποίο η Λίβερπουλ θα έχει αποκλειστική χρήση και δεν θα χρειαστεί να το μοιράζεται με τη Έβερτον.
«Η Λίβερπουλ ανακοινώνει ότι το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου συμφώνησε με τους όρους και την προσφορά που κατέθεσαν οι Τζορτζ Γκίλετ και Τομ Χικς» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ενώ από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Λίβερπουλ, Ντέιβιντ Μουρς, δήλωσε:
«Είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός για τη Λίβερπουλ, τα μέλη και τους φιλάθλους της ομάδας. Αποφάσισα να πουλήσω το μερίδιο μου, αφού πρώτα διασφάλισα ότι θα γίνουν σημαντικές επενδύσεις για το νέο στάδιο και την ενίσχυση της ομάδας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- «Τρελάθηκε» ο Παρέδες στο τέλος: Έπιασε από τον λαιμό τον Γκαρσία και έριξε αγκωνιά στον Γκάβι (vid)
- Ποια είναι η Σαμπάνα Μαχμούντ η πιθανή υπουργός Οικονομικών του Μπέρναμ
- «Χρυσάφι» από τη FIFA στην Ισπανία – Πόσα χρήματα θα πάρει η «φούρια ρόχα» με την κατάκτηση του Μουντιάλ
- Αυτά μόνο η Ισπανία: Back to back πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου για δεύτερη φορά στην ιστορία της
- Το δεύτερο Παγκόσμιο της Ισπανίας – Η χρυσή βίβλος των νικητών του Μουντιάλ
- Μουντιάλ 2026: Ξέφρενο πανηγύρι στην Ισπανία για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου
