
Μακριά από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τέσσερις μήνες όσοι υπηρετούν στο Ναυτικό
Στα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού επιστρέφουν οι ναύτες, με απόφαση του Β.Μεϊμαράκη. Οι κληρωτοί ναύτες θα υπηρετούν σε βοηθητικά πλοία του στόλου και σε μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης για τουλάχιστον ένα τετράμηνο.
71
Στα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού επιστρέφουν οι ναύτες, με απόφαση του υπουργού Εθνικής Αμυνας Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Όπως μετέδωσαν τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα, σύμφωνα με την απόφαση του κ. Μαεϊμαράκη, οι κληρωτοί ναύτες θα υπηρετούν σε βοηθητικά πλοία του στόλου και σε μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης για τουλάχιστον ένα τετράμηνο.
Με αυτόν τον τρόπο, το υπουργείο Εθνικής Αμυνας προσπαθεί να ανακόψει το διαρκώς αυξανόμενο κύμα αιτημάτων για μετάταξη από το Στρατό Ξηράς στο Πολεμικό Ναυτικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισραήλ – Ελλάδα 66-79: Η Εθνική πέτυχε μεγάλη νίκη και προκρίθηκε στους «8» Eurobasket U20
- Κάρμεν Ηλέκτρα: Εncore σαγήνης στο Playboy 30 χρόνια μετά – Ο Prince, η προδοσία, και οι συμβουλές σχέσεων
- Ραπίντ Βιέννης – Παναθηναϊκός 4-1: Κακή εικόνα για τους «πράσινους» στην πρόβα τζενεράλε (vid)
- LIVE: Αγγλία – Αργεντινή
- Μαρινάκης στη Λίγκα: «Δεν επιτρέπεται η ΕΠΟ να εκλέξει Πρόεδρο, απαγορεύεται»
- Τραγωδία στη Χαλκιδική: Πέθανε και ο πατέρας μετά τη σύζυγο και το βρέφος – Πώς συνέβη το σοκαριστικό τροχαίο
