Ραντεβού στον τελικό για τρίτη χρονιά έδωσε η Ίντερ με την Ρόμα
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ιντερ θα αντιμετωπίσει την Ρόμα στον διπλό τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Οι «νερατζούρι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 με την Σαμπντόρια στο «Μεάτσα» και σε συνδυασμό με την νίκη τους 3-0 στο πρώτο ματς πήραν το εισιτήριο για τον τελικό.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ιντερ θα αντιμετωπίσει την Ρόμα στον διπλό τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.
Οι «νερατζούρι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 με την Σαμπντόρια στο «Μεάτσα» και σε συνδυασμό με την νίκη τους 3-0 στο πρώτο ματς πήραν το εισιτήριο για τον τελικό.
Ενόψει του ντέρμπι με τη Ρόμα (21:30), για την 22η αγωνιστική του Campionato, o Ρομπέρτο Μαντσίνι ξεκούρασε βασικούς ποδοσφαιριστές.
Στον πάγκο κάθισε και ο Λάμπρος Χούτος ο οποίος όμως δεν χρησιμοποιήθηκε. To ματς δεν έκρυβε ιδιαίτερες συγκινήσεις. Ήταν ισορροπημένο και χωρίς μεγάλες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες.
Πιο κοντά στο γκολ έφτασαν οι γηπεδούχοι με τους Κρουζ και Μαριάνο Γκονζάλες.
Ο πρώτος τελικός θα διεξαχθεί στις 18 Απριλίου στο «Ολίμπικο» και ο επαναληπτικός στις 9 Μαΐου στο «Μεάτσα».
Η παράδοση είναι με το μέρος της Ιντερ η οποία τα δυο τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει το Κύπελλο ισάριθμες φορές κόντρα στη Ρόμα με απολογισμό 3 νίκες και μια ισοπαλία.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.