71

Ανθρωπος των ρεκόρ ο Ντουέιν Ουέιντ στον αγώνα των Χιτ με τους Καβαλίερς.

Οδήγησε το Μαϊάμι σε νίκη 92-89, πετυχαίνοντας 24 από τους συνολικά 41 πόντους του στην τέταρτη περίοδο (πρώτο ομαδικό ρεκόρ), σουτάροντας 24 ελεύθερες βολές, εκ των οποίων ευστόχησε στις 23 (δεύτερο ομαδικό ρεκόρ), αλλά και υποπίπτοντας σε 12 λάθη (τρίτο ομαδικό ρεκόρ).

Καλή απόδοση για τους νικητές είχε και ο Τζέισον Καπόνο, που πέτυχε 13 πόντους. Ο Σακίλ Ο Νιλ πρόλαβε, πριν αποβληθεί με έξι φάουλ, να σκοράρει 16 πόντους και να μαζέψει οκτώ ριμπάουντ. Από την άλλη, ο Λεμπρόν Τζέιμς έμεινε στους 17 πόντους, αλλά μοίρασε εννέα ασίστ και πήρε έξι ριμπάουντ. Στο τέλος της αναμέτρησης δε, δεν δίστασε να αναλάβει την πλήρη ευθύνη για την ήττα.

Στο Φοίνιξ, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αμάρε Στούντεμαϊρ, οι Σανς επικράτησαν 103-87 των Σπερς και κατέγραψαν ακόμα μία σημαντική νίκη στο ενεργητικό τους.

Ο Στούντεμαϊρ πέτυχε 24 πόντους και μάζεψε 23 ριμπάουντ, που αποτελούν ρεκόρ καριέρας, ενώ ο Λεάντρο Μπαρμπόσα τελείωσε την αναμέτρηση με 25 πόντους, ο Μπόρις Ντιό με 16 και ο Στιβ Νας με 13 και 11 ασίστ.

Από τους ηττημένους μεγαλύτερη προσπάθεια έκανε ο Μανού Τζινόμπιλι με 32 πόντους, ακολούθησαν Ντάνκαν και Πάρκερ με 20, ενώ ο Ντάνκαν είχε επίσης και 18 ριμπάουντ.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Μαϊάμι-Κλίβελαντ 92-89
Φοίνιξ-Σαν Αντόνιο 103-87

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters