
Ανοίγει ο κύκλος των ντέρμπι ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, ενώ ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ
Οι κρίσιμες ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας έφτασαν. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τετάρτη τον ΠΑΟΚ (πριν από το ντέρμπι και στη Σούπερ Λίγκα), ενώ ο Ολυμπιακός τον ΠΑΣ που έχει το προβάδισμα μετά το 2-0 στα Γιάννενα. Όλα ανοιχτά στο Λάρισα-Κέρκυρα, ενώ η μόνη που δεν αγωνιά είναι η Ξάνθη με τον Ηλυσιακό.
26
Μόνο η Ξάνθη δεν αγωνιά για τους επαναληπτικούς προημιτελικούς του Κυπέλλου την Τετάρτη. Η ακριτική ομάδα μετά την εκτός έδρας νίκη της με 2-0 σε βάρος του Ηλυσιακού μόνο αν δείξει τάσεις… αυτοκτονίας θα κινδυνεύσει με αποκλεισμό από την ημιτελική φάση.
Ανοιχτούς λογαριασμούς έχουν αφήσει τα υπόλοιπα τρία ζευγάρια οπότε το ενδιαφέρον σε Αλκαζάρ, Καραϊσκάκη και Ολυμπιακό Στάδιο αναμένεται τεράστιο.
Οι νικητές των επαναληπτικών θα πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στα ημιτελικά θα παίξουν: Ο νικητής του ζευγαριού Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ με το νικητή του ζευγαριού Ξάνθη-Ηλυσιακός και η ομάδα που θα επικρατήσει στο ζευγάρι Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα με την ομάδα που θα προκύψει από το ζευγάρι Κέρκυρα-Λάρισα.
Συνοπτικά το πρόγραμμα:
ΤΕΤΑΡΤΗ
1. (21:45-ΟΑΚΑ) Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (1-2)
2. (18:45-Καραϊσκάκη) Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα (0-2)
3. (16:00-Ξάνθη) Ξάνθη-Ηλυσιακός (2-0)
4. (16:00-Αλκαζάρ) Λάρισα-Κέρκυρα (0-0)
7η ΦΑΣΗ (ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ)
Νικητής 1-Νικητής 3 (Α ματς: 28/2/07. Β ματς: 18/4/07)
Νικητής 4-Νικητής 2 (Α ματς: 28/2/07. Β ματς: 18/4/07)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Διακοπές: Που ξόδεψαν 3,68 δισ. οι Έλληνες τουρίστες – Η μέση ημερήσια δαπάνη [γραφήματα]
- Ολυμπιακός: Πέμπτο φιλικό ματς, αντίπαλος η Αντβέρπ
- Ο Βέρνερ Χέρτζογκ έδωσε την πρώτη γεύση της επερχόμενης ταινίας του – Η συμμέτοχη στο Φεστιβάλ Βενετίας
- Εθνική πόλο: Πότε θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του Super Final με την Ιταλία
- Σύρος: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη δολοφονία της 42χρονης διασώστριας – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Τα στοιχεία επιμένουν ότι υπήρξε σκάνδαλο Novartis πίσω από το αφήγημα περί «σκευωρίας»


