66

Την όγδοη νίκη της στην Α1 μπάσκετ πέτυχε η Ολύμπια Λάρισας, η οποία νίκησε 75-72 τον Μακεδονικό στο κλειστό της Νεάπολης.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, οι Θεσσαλοί έφτασαν τους 23 βαθμούς, αφήνοντας τους γηπεδούχους στους 18.

Οι «πράσινοι» έκαναν ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα, προηγούμενοι με 9-0, ωστόσο οι Θεσσαλοί «απάντησαν» με ένα σερί 8-0, μειώνοντας την εις βάρος τους διαφορά στην ελάχιστη τιμή της.

Από εκείνο το σημείο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να τις βρει ισόπαλες 33-33.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η Ολύμπια διατήρησε ένα μικρό προβάδισμα στο σκορ, ενώ λίγο μετά την έναρξη της τέταρτης περιόδου φάνηκε να «καθαρίζει» το παιχνίδι, όταν προηγήθηκε 68-60.

Ο Μακεδονικός δεν παρέδωσε τα όπλα, αφού μείωσε σε 73-72 με δύο βολές του Τζέφερσον, ωστόσο η Ολύμπια πήρε τη νίκη με δύο βολές του Πρίντεζη, ο οποίος πήρε σημαντική βοήθεια από τους Τζικάνοβιτς και Ουόλς.

Τα δεκάλεπτα: 15-16, 33-33, 52-56, 72-75.

Διαιτητές: Κορομηλάς Κ., Τανατζής, Γκούμας.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Αντώνης Μπαξεβάνης): Καράβολας 12 (1), Ιλιτς 2, Πασαλίδης, Μίσιτς 5, Τζέφερσον 27 (3), Τζακόπουλος 6, Πάβλοβιτς 4, Καραδολάμης, Ραλίμι 16.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Κρστιτς 4, Μπέλσερ, Αποστολίδης 4, Τσιάρας 13, Κούρτοβιτς 2, Πρίντεζης 22 (1), Τζικάνοβιτς 15, Τριχόπουλος, Ουόλς 15 (2), Νεοφυτίδης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ