Στο β γύρο του διπλού του Australian Open πέρασαν Παγδατής/Οικονομίδης
Μπορεί ο αποκλεισμός του από το μονό του Australian Open να ήταν οδυνηρός και πρόωρος, μόλις στο β γύρο του τουρνουά, ωστόσο ο Μάρκος Παγδατής έδειξε να συνέρχεται και, με παρτενέρ τον Έλληνα Κώστα Οικονομίδη, νίκησαν 2-0 σετ τους Πολωνούς Μάριους Φίρστενμπεργκ και Μάρτσιν Ματκόφσκι και προκρίθηκαν στο β γύρο του διπλού των ανδρών.
71
Μπορεί ο αποκλεισμός του από το μονό του Australian Open να ήταν οδυνηρός και πρόωρος, μόλις στο β γύρο του τουρνουά, ωστόσο ο Μάρκος Παγδατής έδειξε να συνέρχεται.
Ο Κύπριος τενίστας, με παρτενέρ τον Έλληνα Κώστα Οικονομίδη, προκρίθηκαν στο δεύτερο γύρο του διπλού των ανδρών, καθώς επιβλήθηκαν με 2-0 σετ (6-4, 6-2) των Πολωνών Μάριους Φίρστενμπεργκ και Μάρτσιν Ματκόφσκι.
Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσουν τους Τζεφ Κόουτζι (Νότια Αφρική) και Ρότζιερ Βάσεν (Ολλανδία).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συμπληρώθηκε το παζλ των προημιτελικών – Οι διασταυρώσεις και ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ
- Ελβετία – Κολομβία 4-3 στα πέναλτι (κ.δ. και παράταση 0-0): Μεγάλη πρόκριση των Ελβετών στα προημιτελικά
- Η μυθική εμφάνιση του Μέσι και η αποθέωση από τους συμπαίκτες του (vids)
- Η απίθανη αντίδραση του Λιονέλ Σκαλόνι στο 3-2 της Αργεντινής (vid)
- Ξεκίνησε προετοιμασία ο Άρης: «Κλικ» από την πρώτη προπόνηση
- Στους ομίλους του FIBA Europe Cup η Μύκονος Betsson (pic)
- Λίσι για τις μεταγραφές: «Ελπίζω να έρθουν παίκτες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς»
- LIVE: Ελβετία – Κολομβία (πέναλτι)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442