89

Επίθεση με πέτρες δέχθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού κατά την μετάβασή της στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Το πούλμαν των «πρασίνων» βρισκόταν στον Περιφερειακό, όταν άγνωστοι άρχισαν τον πετροπόλεμο με αποτέλεσμα να σπάσει το μπροστινό τζάμι του οχήματος και να τραυματιστεί στο πρόσωπο από τα θραύσματα ο τιμ μάνατζερ, Γρηγόρης Παπαβασιλείου.

Εν τω μεταξύ, πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στο γήπεδο της Τούμπας υπό τη συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων. 

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης κατέβηκε δεύτερος από το πούλμαν, περικυκλωμένος από ανθρώπους της ομάδας του και έγινε δεκτός με έντονες αποδοκιμασίες από περίπου 500 οπαδούς του ΠΑΟΚ, χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ