
Ο Φερέρ τρίβει τα χέρια του για Έμερσον, αντιφατικά τα νέα για Μεγιόνγκ Ζε
Χαρμόσυνα τα νέα για τον Λορένθο Σέρα Φερέρ, που είδε τον Έμερσον να βγάζει την Δευτέρα όλο το πρόγραμμα προπόνησης χωρίς την παραμικρή ενόχληση. Αντιφατικά τα νέα για το μέλλον του Μεγιόνγκ Ζε, που θέλει να παραμείνει στην Λεβάντε εφόσον θα έχει χρόνο συμμετοχής, δεν αποκλείει όμως να έλθει στο ελληνικό πρωτάθλημα.
-
66
Χαρμόσυνα τα νέα για τον Λορένθο Σέρα Φερέρ, που είδε τον Έμερσον να βγάζει την Δευτέρα όλο το πρόγραμμα προπόνησης χωρίς την παραμικρή ενόχληση.
Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος, ο οποίος έλλειψε πάρα πολύ από την ενδεκάδα στο διάστημα που ήταν τραυματίας, αναμένεται να φορτσάρει περισσότερο στις επόμενες προπονήσεις και εκτός απροόπτου θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα της «Ένωσης»στον αγώνα με τον Ατρόμητο.
Αισθητή βελτίωση έχει παρουσιάσει και η κατάσταση της υγείας του Νίκου Γεωργέα, ο οποίος ξεκίνησε τρέξιμο και πολύ σύντομα θα είναι στη διάθεση του Λορένθο Σέρα Φερέρ. Πρόγραμμα αποθεραπείας συνέχισαν οι τραυματίες, Ζήκος, Λαγός, Ουντέζε.
Την Τρίτη,οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν ρεπό και θα επανέλθουν στις προπονήσεις από τηνΤετάρτη.
Οι Ισπανοί στέλνουν τον Μεγιόνγκ Ζε στην Αγγλία
Σε ομάδα της Αγγλίας στέλνει τον Μεγιόνγκ Ζε ο ισπανικός Τύπος. Δημοσιεύματα στην Ισπανία αναφέρουν ότι ο Καμερουνέζος επιθετικός ζήτησε να φύγει από τη Λεβάντε από τη στιγμή που δεν του δίνεται χρόνος συμμετοχής.
«Εφόσον δεν παίζω τότε νομίζω πως ήταν πολύ καλό για μένα να φύγω, προκειμένου να πάω σε ομάδα που θα μπορώ να αγωνίζομαι.
» Το αγγλικό πρωτάθλημα είναι μια πολύ καλή λύση, καθώς οι Αφρικανοί παίκτες έχουν δείξει ότι προσαρμόζονται εύκολα εκεί. Θα πάρω την τελική απόφαση μέσα στην επόμενη εβδομάδα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μεγιόνγκ Ζε.
Η ήττα από τη Βαλένθια με 0-3 βύθισε κι άλλο τη Λεβάντε στη βαθμολογία (17ημε μόλιςδύοβαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού καιοδήγησε στην απομάκρυνση του Λόπεθ Κάρο από τον πάγκο της ομάδας, γεγονός που αλλάζει τα δεδομένα στην υπόθεση του Ζε.
Ο πρώην πλέον προπονητής της ομάδας δεν τον υπολόγιζε, καθώς είχε να αγωνιστεί από τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα στις 2 Δεκεμβρίου, ενώ τις περισσότερες φορές ήταν εκτός αποστολής.
«Ο προπονητής μου δεν πίστευε σε μένα και εγώ από την πλευρά μου δεν τον εμπιστευόμουν. Τώρα που έφυγε, θα πρέπει να περιμένω να δω τι θα γίνει.
» Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίζω. Είμαι πολύ καλά στη Λεβάντε και δεν θα ήθελα να φύγω, αλλά αν δεν παίζω, είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις».
Σεό,τι αφορά στην πιθανότητα να αγωνισθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της ΑΕΚ ή του Παναθηναϊκού:
«Προσωπικά δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση. Δεν ξέρω αν έχει κάτι στα χέρια της η Λεβάντε, κανείς από το σύλλογο δεν με κάλεσε να συζητήσουμε.
» Εάν υπάρξει καλή πρόταση, γιατί να μην έρθω στην Ελλάδα;».
Ο Ζε έχει ήδη μάθει στοιχεία για το ελληνικό πρωτάθλημα από τους φίλους του, όπως είπε (ίσως εννοεί τον συμπατριώτη του Ζοέλ Επαλέ):
«Οι φίλοι μου στην Ελλάδα μού έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για το ελληνικό πρωτάθλημα και θα μου άρεσε να αγωνιστώ στην Ελλάδα. Βέβαια, όλα εξαρτώνται από το τι θα πει η Λεβάντε, γιατί σε αυτή ανήκω».
Ο Ρεσίνο ανέλαβε τη Λεβάντε
Λίγες μόνο ώρες μετά τη λύση της συνεργασίας της με τον Χουάν Ραμόν Λόπεθ Κάρο, η Λεβάντε ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του, που είναι ο Αμπέλ Ρεσίνο.
Ο 46χρονος παλιός τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μαδρίτης αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να κρατήσει στην κατηγορία την ομάδα.
Η προηγούμενη ομάδα του Ρεσίνο ήταν η Θιουδάδ ντε Μούρθια, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μεξικό: Πυροβολισμοί στις πυραμίδες του Τεοτιουακάν – Μια τουρίστρια νεκρή
- Θύμα του πολέμου στο Ιράν η οικονομία της Ουκρανίας
- Έντι Μέρφι και Μάρτιν Λόρενς: Έγιναν παππούδες και μοιράζονται το ίδιο εγγόνι
- Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε το δεύτερο Youth League της ιστορίας της (vid)
- Νέα Δημοκρατία: Σε περιδίνηση η «γαλάζια» παράταξη – Κλίμα εσωστρέφειας και αμφισβήτησης
- Πάτρα: Ελεύθερος υπό όρους ο πατέρας που εξανάγκαζε τον 12χρονο γιο του να δουλεύει






