
Την περίπτωση του Καμερουνέζου Μεγιόνγκ Ζε εξετάζει εκ νέου η ΑΕΚ
Συνεχίζεται η αναζήτηση επιθετικού στην ΑΕΚ εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Το νέο, αλλά ταυτόχρονα και... παλιό όνομα που έκανε την εμφάνισή του είναι αυτό του Καμερουνέζου στράικερ της Λεβάντε, Μεγιόνγκ Ζε, που είχε απασχολήσει την «Ένωση» και το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο να υπάρξει αίσια κατάληξη.
89
Συνεχίζεται η αναζήτηση επιθετικού στην ΑΕΚ εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.
Το νέο, αλλά ταυτόχρονα και… παλιό όνομα που έκανε την εμφάνισή του είναι αυτό του Καμερουνέζου στράικερ της Λεβάντε, Μεγιόνγκ Ζε, που είχε απασχολήσει την «Ένωση» και το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο να υπάρξει αίσια κατάληξη.
Ο Καμερουνέζος επιθετικός, πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας πέρυσι με 17 γκολ σε 26 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπελενένσες, έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στη Λεβάντε (επτά συμμετοχές, ένα γκολ) και έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από το ισπανικό πρωτάθλημα.
Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, για τον 26χρονο άσο υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Οσέρ), τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και την Ελλάδα.
Το όνομα της ΑΕΚ έφερε στο φως της δημοσιότητας ο μάνατζερ του Μεγιόνγκ Ζε με δηλώσεις του στην εφημερίδα SportDay.
«Είναι αλήθεια ότι η ΑΕΚ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Μεγιόνγκ Ζε. Όμως, δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Μπορούμε να μιλάμε, μόνο όταν κάτι έχει τελειώσει. Εδώ δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πιστεύω, πάντως, ότι μέχρι την προσεχή Τρίτη θα έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του ποδοσφαιριστή» δήλωσε ο Νγκόμ Ετιέν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Τουρκία: Πόζαρε με τη σημαία του ψευδοκράτους η Ρόζμαρι Ντι Κάρλο του ΟΗΕ
- Αϊτή: Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση κοριτσιών από πολυεθνική δύναμη που θα έπρεπε να τα προστατεύει
- Ουκρανία: Για κλιμάκωση των επιθέσεων και επιδείνωση της ανθρωπιστικής κρίσης, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Δεν θα καταβάλλεται φόρος κληρονομιάς
- Ουγγαρία: Ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός Πέτερ Μαγιάρ υπονοεί ότι ο Νετανιάχου θα συλληφθεί εάν πάει στη χώρα
- Κρήτη: Εικονική πραγματικότητα με ορίζοντα το 2030 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη



