
Πρόταση της ΑΕΚ στην Περούτζια για τον Μίρκο Γκουανταλούπι αποκαλύπτουν οι Ιταλοί
Η αγορά της Ιταλίας αποδείχθηκε λαχείο για την ΑΕΚ, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από τη γειτονική χώρα, ετοιμάζεται να προσθέσει και τρίτο Ιταλό στο ρόστερ της. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tifonet.it, η «Ένωση» έχει κάνει προσφορά 1,5 εκατ. ευρώ στην Περούτζια για να αποκτήσει το μεσοεπιθετικό Μίρκο Γκουανταλούπι.
- Ενδιαφέρον για Γκαλίτσιο και Γκίκα
89
Η αγορά της Ιταλίας αποδείχθηκε λαχείο για την ΑΕΚ, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από τη γειτονική χώρα, ετοιμάζεται να προσθέσει και τρίτο Ιταλό στο ρόστερ της.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tifonet.it, η «Ένωση» έχει κάνει προσφορά 1,5 εκατ. ευρώ στην Περούτζια για να αποκτήσει το μεσοεπιθετικό Μίρκο Γκουανταλούπι.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ΑΕΚ θέλει να κάνει ιταλική παροικία στην Ελλάδα, αφού μετά τους Στέφανο Σορεντίνο και Μπρούνο Τσιρίλο και την πετυχημένη θητεία τους, είναι έτοιμοι να αποκτήσει ακόμα έναν συμπατριώτη της.
Ο Μίρκο Γκουανταλούπι δεν έχει συμπληρώσει τα 20 χρόνια, αφού είναι γεννημένος στις 9 Φεβρουαρίου 1987. Είναι φανερό πως η ΑΕΚ συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον και σε παίκτες μικρούς σε ηλικία.
Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι η προσφορά που φέρεται να έχει κάνει, 1,5 εκατ. ευρώ, χρήματα που η «Ένωση» δεν έχει δπανήσει για κανέναν παίκτη μέχρι στιγμής. Μένει να αποδειχθεί, λοιπόν, εάν το θέμα που διέρρευσαν οι Ιταλοί θα επιβεβαιωθεί και από την πλευρά της ελληνικής ομάδας.
Πάντως, ο Γκουανταλούπι είναι μεσοεπιθετικός, θέση στην οποία ψάχνει για ενίσχυση η ΑΕΚ, σύμφωνα με την επιθυμία του Λορένσο Σέρα Φερέρ. Ο Ιταλος αγωνίζεται για δεύτερη χρονιά στην Περούτζια, στη Serie C1 (τρίτη κατηγορία). Πέρυσι, σε 11 συμμετοχές, πετυχε δύο γκολ και φέτος έχει 15 συμμετοχές και ένα γκολ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γάζα: 3 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ισραηλινό αεροπορικό πλήγμα
- Λίβανος – Ισραήλ: Νέες συνομιλίες θα φιλοξενήσουν οι ΗΠΑ την Πέμπτη
- Βραζιλία: Σχεδόν 200 τουρίστες επισκέφθηκαν φαβέλα για το ηλιοβασίλεμα και έπεσαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών
- Τουρκία: Πόζαρε με τη σημαία του ψευδοκράτους η Ρόζμαρι Ντι Κάρλο του ΟΗΕ
- Αϊτή: Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση κοριτσιών από πολυεθνική δύναμη που θα έπρεπε να τα προστατεύει
- Ουκρανία: Για κλιμάκωση των επιθέσεων και επιδείνωση της ανθρωπιστικής κρίσης, προειδοποιεί ο ΟΗΕ



