89

Η αγορά της Ιταλίας αποδείχθηκε λαχείο για την ΑΕΚ, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από τη γειτονική χώρα, ετοιμάζεται να προσθέσει και τρίτο Ιταλό στο ρόστερ της.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tifonet.it, η «Ένωση» έχει κάνει προσφορά 1,5 εκατ. ευρώ στην Περούτζια για να αποκτήσει το μεσοεπιθετικό Μίρκο Γκουανταλούπι.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ΑΕΚ θέλει να κάνει ιταλική παροικία στην Ελλάδα, αφού μετά τους Στέφανο Σορεντίνο και Μπρούνο Τσιρίλο και την πετυχημένη θητεία τους, είναι έτοιμοι να αποκτήσει ακόμα έναν συμπατριώτη της.

Ο Μίρκο Γκουανταλούπι δεν έχει συμπληρώσει τα 20 χρόνια, αφού είναι γεννημένος στις 9 Φεβρουαρίου 1987. Είναι φανερό πως η ΑΕΚ συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον και σε παίκτες μικρούς σε ηλικία.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι η προσφορά που φέρεται να έχει κάνει, 1,5 εκατ. ευρώ, χρήματα που η «Ένωση» δεν έχει δπανήσει για κανέναν παίκτη μέχρι στιγμής. Μένει να αποδειχθεί, λοιπόν, εάν το θέμα που διέρρευσαν οι Ιταλοί θα επιβεβαιωθεί και από την πλευρά της ελληνικής ομάδας.

Πάντως, ο Γκουανταλούπι είναι μεσοεπιθετικός, θέση στην οποία ψάχνει για ενίσχυση η ΑΕΚ, σύμφωνα με την επιθυμία του Λορένσο Σέρα Φερέρ. Ο Ιταλος αγωνίζεται για δεύτερη χρονιά στην Περούτζια, στη Serie C1 (τρίτη κατηγορία). Πέρυσι, σε 11 συμμετοχές, πετυχε δύο γκολ και φέτος έχει 15 συμμετοχές και ένα γκολ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ